Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Dla mnie to jest wyczuwalne w Twoich postach. Zetknąłem się w życiu z wieloma rzeczami. Z tym też 

W 2002 jak moja przyczepa od Stara rozplaszczyla faceta na asfalcie już się ziemia dzielii bo myśleli że mnie wsadzą.

Opublikowano
4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Chrzestna mojej córki jest moja koleżanką ze szkoły.Tak długo była miła i sympatyczna aż załatwiłem jej pracę w Niemczech i tam poznała faceta z którym się ożeniła.I od tego momentu koniec kontaktu.

I to świadczy o człowieku 🤷

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry  🙋 

I co tu słychać ciekawego🤔 

Rozważania na tematy rodzinne i prezenty komunijne 

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

W 2002 jak moja przyczepa od Stara rozplaszczyla faceta na asfalcie już się ziemia dzielii bo myśleli że mnie wsadzą.

Wypieła się z zaczepu  czy coś się urwało 

Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

Mnie chcieli zwalniać z roboty, wsadzać i Bóg wie co jeszcze, ale na szczęście obcy. Twoja sytuacja nieporównywalnie gorsza. Ja miałem oparcie, pomimo, że z niego nie korzystałem, to ono było. Właśnie w rodzinie. Ale takie sytuacje, jak Twoje widziałem od środka, więc trochę wiem i rozumiem. Zresztą stąd też najmłodsza chrześnica

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Moi rodzice mają wspólnie chrześniaka. To mój kuzyn, syn mojego chrzestnego. I był taki moment, kiedy on prawie się zaręczył z ...chrześnicą ojca. Chłopak bratanek mojej mamy, a dziewczyna bratanica mojego ojca. Gdyby doszło do zaręczyn i wesela, to ojciec🙆

Dobre👍

Ja się zastanawiam,mam dalszego sąsiada -jezdzil z 5 lat do panny a ożenił się z jej siostra🤷 

Wes siądź w święta przy stole🤦

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Wypieła się z zaczepu  czy coś się urwało 

Na rowerze z bocznej między auto a przyczepę się wpakował.Urwal przewód i przyczepa zachamowala bo tak to bym nie zauważył

Opublikowano
11 godzin temu, krzysiek1979 napisał:

Pany zapytam was tutaj. W szopie mam narzucane drewna pocietego i w tej kupie drewna siedzi jakiś zwierz. Trzymam tam kilka worków nie powiazanych z kartoflami do gotowania kurom. I to coś wyciaga te kartofle i chowa za klamotami. Dzisiaj patrze a tam dobre już pół worka nanosił sobie na kupke. Czy to szczur czy co za uj? Kartofle ponadgryzane. Tak samo codziennie szykuje papier na podpałkę i szczypy w koszyku. I ten uj zabiera ten papier i wciaga w pryzme drewna. 

u nas szczur tak kolby ciągał z QQ i łupił między polanami

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Na rowerze z bocznej między auto a przyczepę się wpakował.

No i gdzie tu Twoja wina? Gość pijany szedł po chodniku i zatoczył się wpadając pod tylną oś solówki. Kierowca nie zauważył, przeciągnął go ok kilometra, a wał zrobił z ciała miazgę. Kierowca bez zarzutów. Wina pieszego

5 minut temu, Baks00 napisał:

Dobre👍

Ja się zastanawiam,mam dalszego sąsiada -jezdzil z 5 lat do panny a ożenił się z jej siostra🤷 

Wes siądź w święta przy stole🤦

No słabo trochę. Chociaż gdyby było to dwóch braci, to po kielichu mogłoby być jeszcze gorzej...siedzieć przy tym stole 🤔

Opublikowano (edytowane)

No i gdzie tu Twoja wina? Gość pijany szedł po chodniku i zatoczył się wpadając pod tylną oś solówki. Kierowca nie zauważył, przeciągnął go ok kilometra, a wał zrobił z ciała miazgę. Kierowca bez zarzutów. Wina pieszego

No ale wisz,napewno łun winny.Tydzien przesłuchań po miesiącu umorzenie plus cały dzień mycia przyczepy.Ten był trzeźwy.Aaa,no i jeszcze auto badane przez biegłego 3dni czy aby na pewno sprawne.Wykryli spaloną żarówkę od wstecznego która nie miała wpływu na przebieg wypadku

Opublikowano
witejus napisał:

22 minuty temu, slawek74 napisał:

a co bez % to już nie można

Można, my byliśmy tydzień temu i obyło się bez %, nikt nie narzekał

najgorzej jak znajdą się tacy co po samochodach robią libacjie % 🤦‍♂️ a bywa...

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

No ale wisz,napewno łun winny.Tydzien przesłuchań po miesiącu umorzenie plus cały dzień mycia przyczepy.

Bo to by im pasowało..

4 minuty temu, Qwazi napisał:

No słabo trochę. Chociaż gdyby było to dwóch braci, to po kielichu mogłoby być jeszcze gorzej...siedzieć przy tym stole 🤔

No słabo, jeździłem do panny-no nie było to-a mój brat ożenił się z niej siostrą.Teraz robimy za chrzesnych  

Bozia czuwała nad mą głową,że chroniła mnie od tamtej rodzinny 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

No ale wisz,napewno łun winny.Tydzien przesłuchań po miesiącu umorzenie plus cały dzień mycia przyczepy.Ten był trzeźwy

Świadczy o poziomie tych, co tak myśleli. Nie ma się co dziwić, że Ty teraz myślisz tak a nie inaczej

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

po samochodach robią libacjie %

...po jesionkach...

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Bo to by im pasowało..

No słabo, jeździłem do panny-no nie było to-a mój brat ożenił się z niej siostrą.Teraz robimy za chrzesnych  

Bozia czuwała nad mą głową,że chroniła mnie od tamtej rodzinny 🤭

Bratowa w porządku 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

.... Kupił bym jej bilet w podróż w kosmos,oczywiście w jedną stronę 

To czemuś brata nie ostrzegł, kiedy był jeszcze czas🤔

Przed chwilą, Baks00 napisał:

.... Kupił bym jej bilet w podróż w kosmos,oczywiście w jedną stronę 

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Wes odstaw cielę od cycka🤦

Opublikowano

Świadczy o poziomie tych, co tak myśleli. Nie ma się co dziwić, że Ty teraz myślisz tak a nie inaczej

Ja wogule nad tym nie myślę.Ale nie zapominam.Najlepsze jaja były jak mi po miesiącu od tego bałaganu z komendy skierowanie do pomocy po urazowej do psychologa przysłali.

Opublikowano
Baks00 napisał:

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Wes odstaw cielę od cycka🤦

poryczy z tydzień i przestanie 🤭😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v