Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

7 minut temu, Jan1972 napisał:

A w styczniu ile wyjdzie?

Ponad 2 zł , bo za styczeń było -27 gr 

No dobra Marcin przy tej cenie rezygnujesz czy wolisz się z tym dalej pierdolic? ;)

Włoszczowa chyba jeszcze do końca niewiadomo ile. Znajomy mówił że niby 47gr bo caly bonus zabierają ale inny znowu mówił że część bonusu więc do końca niewiadomo

Opublikowano
10 godzin temu, MlekpolLover napisał:

Zgłosi niech somsiad że 10 cene na luty dostaje a nie na koniec poprzedniego miesiąca to i Rospuda dostanie tak samo.

A po co?... Toć już propaganda konkurencji wydrukowała i ogłosiła na fb... Nieźle uwalą cenę skoro takie fejki muszo sprzedawać.... 🤭

Dostawcy byłej Sudowi to są traktowani jak ludzie drugiej kategorii...zal mi ich i niestety jedyne co mogą to się ewakulowac jeśli mają gdzie 😜

Opublikowano
13 minut temu, Kierownik napisał:

No dobra Marcin przy tej cenie rezygnujesz czy wolisz się z tym dalej pier**lic? ;)

Włoszczowa chyba jeszcze do końca niewiadomo ile. Znajomy mówił że niby 47gr bo caly bonus zabierają ale inny znowu mówił że część bonusu więc do końca niewiadomo

Daniel nie wiem ,na pewno przyspieszy moje decyzje ale narazie wszystko zacielone mięsnymi to czekam 

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie za grudzień było 2,68brutto także wychodzi na to że niewiele ponad 2,30 a za luty jak obniża to będzie się już ,,kręcić,, kolo 2

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
14 minut temu, konradek88 napisał:

A tu każdy się zdziwi jak Mlekpol wyślę nam e mail że podwyżka za luty 😂😂😂

Podobno Mlekpol -20 gr od lutego, ale póki co niepotwierdzone info. 

• Confused 1
Opublikowano

Słyszał ktos ze poland foody czy jakos tak z gniezna obniżyli za styczen ponad 1z . 3 dostawców mi o tym mówiło. Teraz placa od 94gr. Do 1.30. Chcą uciekać jak najszybciej

Opublikowano
24 minuty temu, Kasjo napisał:

Słyszał ktos ze poland foody czy jakos tak z gniezna obniżyli za styczen ponad 1z . 3 dostawców mi o tym mówiło. Teraz placa od 94gr. Do 1.30. Chcą uciekać jak najszybciej

Pisali tutaj o tym ze 2strony wcześniej nawet zdjęcie kartek z obniżka było ale jakoś nie wierzę w to,przecież taka cena by oznaczała zamknięcie firmy bo wszyscy by przeszli jak najszybciej się da gdzieś indziej

Opublikowano
18 minut temu, artur12441 napisał:

Ciekawie jak Giżycko. Słyszałem od dwóch znajomych ze kartki od kierowców dostali że do kwietnia bez obniżek potwierdzi ktoś z dostawców ??? 

Bajka 

51 minut temu, Travolta napisał:

Podobno Mlekpol -20 gr od lutego, ale póki co niepotwierdzone info. 

Jak obniża jeszcze o 20 groszy to im dostawców ubędzie szybko 

Opublikowano
3 minuty temu, krzychu121 napisał:

I gdzie niby ci dostawcy przejdą?jak wszyscy obniżają a oni i tak mają jedną z najwyższych cen...

• Like 1
Opublikowano

Myślicie, że teraz tak chętnie będą wszystkich przyjmować w innych mleczarniach? Wątpię 🤪 może mlekpol i mlekovita tak, ale o Piątnicy już ktoś pisał że wstrzymane jest  przyjmowanie nowych dostawców. 

Opublikowano
20 minut temu, MariuszDe napisał:

Pisali tutaj o tym ze 2strony wcześniej nawet zdjęcie kartek z obniżka było ale jakoś nie wierzę w to,przecież taka cena by oznaczała zamknięcie firmy bo wszyscy by przeszli jak najszybciej się da gdzieś indziej

To lepiej w to uwierz bo to prawda, to pewna      informacja  od osoby która tam oddaje

Opublikowano
10 minut temu, krzychu121 napisał:

Bajka 

Nie wiem czy bajka od następnych dwóch dostawców Giżycka dowiem się dziś zadzwonię do wuja i kumpla oni zawsze prawdę mówiąc mi więc zobaczymy zweryfikuje i dam znać jak będę pewny...

Opublikowano
10 minut temu, MariuszDe napisał:

I gdzie niby ci dostawcy przejdą?jak wszyscy obniżają a oni i tak mają jedną z najwyższych cen..

Skoro mają najniższe ceny to można iść wszędzie gdzie biorą... 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Kasjo napisał:

już od wczoraj temat wałkowany na tym forum

18 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Skoro mają najniższe ceny to można iść wszędzie gdzie biorą... 🤭

mlekpol za grudzien płacił tyle co rospuda więc nie wiem czy takie najniższe...

Opublikowano

To jeszcze moja mleczarnia nie jest na szarym końcu 😉 

Marne pocieszenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v