Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, strsw33 napisał:

Cześć panowie chce się przenieść z mlekiem do Reno Pico Ciechanów może ktoś jakieś opinie warto?

Właśnie mój kuzyn od nich uciekł i przeniósł się do zygmuntowa z mety miał 30 gr więcej.

Opublikowano
45 minut temu, Bercik92 napisał:

oddaje do giżycka pisał niedawno

Ledwo wyciągnął 3 zł za grudzień... Gdzie Rospuda zapłaciła po 3,55 zł litr takim pow 40 tys przy dobrych parametrach.... To jest ponad  20 koła w plecy na miesiąc  i tego nie może przeboleć...🤭

Opublikowano

znalezione na fb- ne wiem czy prawdziwe- gdy ja konczylem z mlekiem to tez kolo zlotowki bylo..

jesli ta rospusta z filipowa placi sporo wiecej niz wynosi cena rynkowa-to juz niedlugo nie bedzie placic wcale...ile juz taich firm bylo ??

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „ND FOOD POLAND FOOD Spólka Komandytowa ul. Gdańska 112 62-200 Gniezno NIP 78425301 04 CENNIK SKUPU MLEKA nr2 zuje od tel.-48 fax+48 biuro@p www.po Cena obowiązuje dla minimalnych parametrów mleka w klasie S: Zawartość tłuszczu 4,00% Zawartość białka -3,35% Przedziały Litrowe 0- 2000 2001-3000 3001-5000 5001-7500 7501-10000 10001-15000 1-15000 15001-20000 20001-50000 50001-999999 Cena brutto 0,94 1,00 1,10 1,20 1,25 1,30 1,35 1,40 1,45 parametrach jakościowych jak w załączniku nr odatkowo przypadku spadku zawartości białka w mleku poniżej poziomu 3,35% przypadku zawartości tłuszczu w mleku poniżej”

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Człowieku z jakiego roku ten cennik wstawiłeś 🤔🤣🤣🤣

To pytanie do dostawców Rospudy dlaczego twierdzą, że takie cenniki otrzymują obecnie. Pokusiłem się aby dopytać jak ta Rospuda cenowo się plasuje na tle konkurencji. To średnia jej cena była na 18 miejscu w kraju. 

Edytowane przez MlekpolLover
Opublikowano

Nikt nie otrzymuje takich cenników a ty jesteś kłamco i manipulantem i tyle...

Mało tego nie ma ceny jeszcze na luty manipulancie... 🤭

Pokazałeś cennik z przed kilku lat i tyle... Po co to robisz... Dupe ciśnie? 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Kłamcą i manipulantem w tej sytuacji to może być kilku dostawców Rospudy a nie ja. Poczekamy zobaczymy.

To jak ta firma działa nie trudno sobie sprawdzić. Dwie większe beczki mleka. Część z tego na produkty. A beczka w handel. Skoro mleczarnia ma płacić tak świetną cenę to musi dołożyć ze 2 złote do litra. Albo sprzeda drożej swoje wyborne serki i masło albo pożyczy. Albo nie sprzedaje drożej i nie pożycza i obniża cenę o 1-5 do 2 zł. 

Jak dla mnie to ten cennik całkiem się klei. A że nie z tego roku ... przecież o Poland Food też widziałem dyskusje, że to nie z tego roku.

Opublikowano

Bogdan pokaż cennik za styczeń bo za grudzień to i mlekpol ponad 3 złote płacił  a za styczeń według moich obliczeń i parametrów będzie ponad 50 gr mniej. 

A nasz cennik jest oczywiście netto to żeby ci na ryczałcie się nie zdziwili 🤨

Opublikowano
jacus napisał:

znalezione na fb- ne wiem czy prawdziwe- gdy ja konczylem z mlekiem to tez kolo zlotowki bylo..

jesli ta rospusta z filipowa placi sporo wiecej niz wynosi cena rynkowa-to juz niedlugo nie bedzie placic wcale...ile juz taich firm bylo ??

Cennik autentyczny, mojego znajomego

Opublikowano
14 minut temu, Bogdan_ja napisał:

po co ? jako ciekawostkę. Kilku dostawców Rospudy takie puszcza w obieg to dlaczego nie puszczać dalej skoro zapowiada się jedna z najniższych cen jakie są w kraju. 

Mnie tam nic nie ciśnie. A na pewno nie Rospuda.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, MlekpolLover napisał:

po co ? jako ciekawostkę. Kilku dostawców Rospudy takie puszcza w obieg to dlaczego nie puszczać dalej skoro zapowiada się jedna z najniższych cen jakie są w kraju. 

Mnie tam nic nie ciśnie. A na pewno nie Rospuda.

Jasne.... To samo pocil  Alfik w tamtym roku w styczniu... Przyśniło mu się widocznie 🤭🤣🤣🤣🤣

3 minuty temu, greg1985 napisał:

Kolega miał 3.14 netto ale parametry full i ilość ponad 30 tyś 

Czyli potwierdzasz ze co najmniej 30 gr mniej jak rospuda... No racja że prawie tyle płaci mlekpol z naciskiem na" prawie "🤭

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Masz Bogdan cenę na luty i niech cie d..a nie ciśnie bo u mnie w Mlekpolu około 2.7 powinno wyjść 

received_710516393991565.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v