Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] wagę do ładowacza czołowego/ ładowarki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

sprzedam wagę z wyświetlaczem dotykowym do ciągnika lub ładowarki. Błąd pomiaru do 2%, czujnik firmy Wika do 250 bar, prosta kalibracja, prosty montaż (trzeba wpiąć trójnik w przewodzie zasilania siłownika od podnoszenia), pamięć kilku narzędzi (osobna kalibracja dla np. łyżki i osobna dla np. paleciaka) opcje takie jak sumowanie, odejmowanie od zadanej wartości, zasilanie 12v, czytelny wyświetlacz 5'', oddam za 2650 zł

Opublikowano

Poszła poza forum. W sumie mogłem zrobić foto. Waga się na pewno pokaże na rynku jak coś tylko z deklaracją CE, Roh i gwarancją i z zupełnie inną ceną. Postaram się załatwić może kilka jeszcze jak będą chętni na taką. Są to wersje testowe, które były testowane 6 miesięcy i są na 100% ok a cena to zwrot za bebechy (czujnik chyba 1000, wyśw. koło 850, obudowa na zamówienie 350 i jakieś tam płytki i inne cusie). 

Opublikowano

Tomek, chyba nie bardzo, bo przy samej ramce 1,5tony dźwiga bez problemu, a na końcu wideł przy tonie tył podnosi i już widać, że ma ciężko. Wydaje mi się, że dla ładunków paletowych, to szło by to ustawić, ale to są tylko takie moje przemyślenia

Opublikowano (edytowane)

@6465 @jacor73 Zmienia się. Tak samo wraz z wysokością też się zmienia. Prawidłowy pomiar jest w okolicach punktu w którym była kalibracja. A dla różnych odległości od ramki jest możliwość kilku kalibracji (np. dla paleciaka, dla łyżki itd). To już daje zadowalającą dokładność.

IMG_20230125_173634_634.jpg.6c9306c66901663218c4ea1b5990c237.jpg

IMG_20230125_173634_634.jpg

Edytowane przez Pigwa90210
  • Thanks 1