Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dostałem nic więcej. Ale ja i tak po swojemu zrobiłem. Wkoło belka z czterech prętów fi10 a do belki przykręcona podwójna siatka jedna na fi10 a druga na fi12. Jak na moje to i tak za dużo. Takie zbrojenia robiliśmy w robocie pod biny 250 ton. A w latach dziewięćdziesiątych znajomy wcale nie dał zbrojenia pod biny 50 i 60 ton i nic się po dzień dzisiejszy nie rozkraczyło. Ale ja do niczego nie namawiam ani nie sugeruję.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez mateusz7745
      witam mam problem z deutz fahrem agrotronem 4.95 . Ciągnik postoi kilka godzin i paliwo całkowicie cofa się do zbiornika. sprawdziłem przewody wszystkie są szczelne założyłem przy zbiorniku zawór zwrotny po założeniu odpala dobrze ale po kilku dniach zawór zwrotny ulega uszkodzeniu i w czasie jazdy potrafi zawiesić się. Co może być przyczyną cofania się paliwa 
    • Przez ktomek154
      cześć, mam w planach budowę kurnika dla brojlerów. Na początku jednak chciałbym zapoznać się z tym tematem. Można przerobić starą chlewnie na kurnik? wymiary 12 na 40 metrów. da radę to przerobić w miarę tanich pieniądzach?
    • Przez matius04
      Jak w tytule. Piszcie po ile kupujecie zbiorniki dwupłaszczowe o jakiej pojemności i jakiej firmy. Wielu osobom to się przyda biorąc pod uwagę że co raz więcej osób szuka zbiorników patrząc na różnicę cenową oleju napędowego między ceną detaliczną a hurtową.
    • Przez aezakmi666
      Witam , Mam pytanie odnośnie utylizacji opryskiwaczy  , gdzie w Lubelskim bliżej Zamościa mogę z utylizować opryskiwacz bądź sam zbiornik ? Mam stary opryskiwacz z pękniętym baniakiem pompa też do remontu i kupiłem drugi a tego chciał bym się pozbyć . ramka profile do odzysku najgorzej z zbiornikiem bo spalić go nie spale do lasu nie wywioze do śmieci raczej tez nie pójdzie a zawadza . 
    • Przez 7534
      Witam, tak jak w temacie kupie zbiornik do opryskiwacza 400-600l
      Pozdrawiam
      Rafał
  • Dodaj nową pozycję...
v