Błąd ciągnika same rubin
Przez
karol0104, w Silnik i osprzęt
-
Podobna zawartość
-
Przez lukano
Jak w temacie w jakich granicach powinno być ciśnienie oleju na rozgrzanym silniku a jakie na z zimnym i przy jakim cisnieniu zapala sie lamka cisnienia oleju
-
Przez lukano
Mam takie pytanie ważny jest termostat w C360 lub C330 dotąd myślałem ze posiadam termostat w C360 ale gdy zmieniłem chłodnice na nowa myślałem ze mam termostat odkręciłem odbudowe termostatu była tam blacha z dziurą 10 mm czy to dobrze czy źle czy lepiej żeby nic tam nie było czy to ma jakieś znaczenie ? i tez chciałem go zmienić ale teraz to nie wiem silnik się nie grzeje osiąga temperaturę 80-85 stopni.
-
Przez adeq15
Witam ma problem z silnikiem w swojej 60tce Gdy dam jej gazu do 1500obrotów to silnik mi nie równo chodzi jest troche zmulona jkby jej brakowąło paliwa, na jednym wtrysku chyba nie pracuje gdzy poluzowałem rurke wtryskową to ciągnik wogule nie przygasał chodził na wolnych obrotach
Prosze o szybkie odpowiedzi i zgóry diękuje Pozdrawiam adeq15
-
Przez Szymi6
Witam, mam problem z c360 po wymianie samych panewek bez szlifu wału traktor po rozgrzaniu nie trzyma ciśnienia i mruga kontrolka od ciśnienia oleju. Zalany olejem turdus
-
Przez Tadeusz1212
Duzo jest roboty zeby wymienić uszczelka pod głowica w Ursusie C-360 ??? Pobawić sie samu czy lepiej dać do mechanika ??? Musze wymienić bo olejek zaczyna lecieć jeszcze nie wydmuchuje ale czym prędzej tym lepiej.
-