traktorzystaJakub7211

Renault Ares 710 problem z napędem

Polecane posty

Witam mam problem z szarpiącym (włącza i wyłącza się) napędem w aresie 710, podług tego miga też kontrolka od napędu,dodam że ładowanie jest i licznik działa normalnie, bo wiem że jedno z drugim mają coś wspólnego. Czujnik przy pedale chamulca sprawdzony. Wiem że elektryka w aresach jest problematyczna więc może ktoś spotkał się już z takim problemem i podpowie coś.


Renault 110.54 ;D Ursus C-360 ;)


"Renowkie jest Bogiem jazda Nałogiem oranje Zabawą ropa Podstawą "

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ziutek92    27

Zapewne masz popękane pierścienie na wałku kosza napędu 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
JD1052    139

Jakby tak było to by mu kontrolka w tym samym czasie nie migała tylko świeciła ciągle

 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj