-
Podobna zawartość
-
Przez Adasko201
Witam wszystkich serdecznie, przeszukałem różne fora i niestety nie znalazłem nic na temat.
mam problem z miękką osią, podnosi z przycisku, opuszcza, poziomuje ale niestety wogóle nie amortyzuje, ciągnik skacze jak na sztywnej osi, moje podejrzenie padło na hydroakumulatory przedniej osi.
pytanie do znawców: ma ktoś może informację jakim ciśnieniem powinny być one nabite azotem i jakiej są pojemności??
pozdrawiam
-
Przez EmilKot
Witam mam problem z przełączaniem biegu a mianowicie gdy jadę na 8 biegu i wcisne sprzęgło i hamulec to automatycznie schodzi mi na 5 bieg i muszę odpocządku klikac od 5 biegu w zwysz trochę to męczące jakos sie to ustawia czy co?proszę o pomoc
-
Przez Karol07
Dzięń dobry mam problem z moim McCormick znikły półbiegi w wtorek działały a w sobotę już nie nie był on używany w tym czasie w wtorek było wszystko bardzo dobrze działały jak zawsze a w sobotę odpaliłem i chciałem zmienić i się nie da jest tak samo na każdym biegu cały czas jest półbiegi 1 i nie da się go zmienić może miał ktoś taki problem i jest w stanie pomóc
-
Przez Mateusz001
Witam, niedawno zakupiłem ciągnik McCormick XTX 145. Gdy podczepiłem pług i dojechałem w pole i go opuściłem to przy powtórnym podnoszeniu pompa zaczęła bardzo dziwnie "wyć". Na drugi dzień to wycie ustało, lecz pojawił się problem w tym ze podnosi ale tylko w 50%. Wyżej nie chce podnieść. Zarówno olej jak i filtry wymienione. Czy wie ktoś czym to może być spowodowane? Dziękuje za każdą odpowiedź
-
Przez arekwojtas531
Witam, Panowie posiadam mc135 power 6 z silnikiem Iveco 6,7l chciałbym do niego założyć pneumatyke, czy ktoś posiada żeby podesłać zdjęcia jak to jest w oryginale? Prawdopodobnie te same silniki miały New Holland.
Drugi temat to czy posiada ktoś instrukcje kalibracji sworzni podnośnika - błąd 5 1.
-