Wymiana łożysk Amazone ZA-F 803
-
Podobna zawartość
-
Przez yack3
Witam wszystkich forumowiczów.
Mam problem z wagą do w/w rozsiewacza. Źle pokazuje ciężar nawozu: np mam wsypane 2 big bagi i po skalibrowaniu pokazuje ok, a za chwilę po przejechaniu kilkudziesięciu metrów już inaczej np 825kg. Kalibrowałem zgodnie z instrukcją, ale coś jest nie tak. Kolega pomierzył mi prąd w czujniku wagi (element ze strzałką na zdjęciu) i niby jest ok. Może to być związane ze śrubą dociskającą czujnik (przez kulkę). Ale do końca nie wiem jak to wyregulować. Ma ktoś może taki sam sprzęt, ewentualnie poszukuję jakiegoś fachowca, który mi pomoże....
Z góry dziękuję i pozdrawiam forumowiczów.
-
Przez DanielFarmer
Jak w tytule.Przymierzam się do zakupu rozsiewacza pod nawigację.Zalezy mi na dopracowanym zmiennym dawkowaniu oraz precyzyjnej zmianie szerokości rozrzutu oraz przede wszystkim na tym żeby nie rdzewiał.Ktory będzie miał najlepsze malowanie? W grze kuhn axis 30.2 i bogballe m35base.Na 99 proc biorę hydrauliczny napęd tarcz.Który z nich wybrać? A może jeszcze inny? -
Przez yacenty
Jak wygląda procedura kalibracji wagi w rozsiewaczach Kverneland Accord Vicon? Wymieniłem elastometry na nowe, wymieniłem czujnik referencyjny.
Jak należy skalibrować rozsiewacz na nowych podzespołach?
-
Przez Artur312
Witam zakupiłem niedawno rozsiewacz rauch beta 1500 . Poczebuje tabele wysiewu do poszczególnych nawozów. Czy ktos posiada moze .
-
Przez vailus
Witam. Mam pytanie odnośnie osłony talerzy. Czy ogólno dostępne na portalach osłony talerzy do rozsiewacz amazone zaf 402 i pochodne będzie pasowała do rozsiewacza amazone zae 402? Czy lepiej samemu coś rzeźbić?
-

Rekomendowane odpowiedzi
John Deere 6100
Sortownik do ziemniaków Amazone