Modernizacja opryskiwacza krakowiak Goliat wymiana instalacji elektrycznej i komputera i
-
Podobna zawartość
-
Przez Mandaryn9012
Czy komputer ISO Play 12 od prasy Mchale będzie działał z innymi maszynami na isobusie np od straumanna?
-
Przez Damian44
Hej. Odkopuję temat... Mam JD 832i z 2013r i kłopot z elektryką. Mianowicie jest parę zwarć w sterowaniu elektrozaworami hydrauliki i prze isobas łączę się z ciągnikiem ale nie mogę nic zmienić lub zmodyfikować menu pod siebie. Na początku też pokazywał ile ha zrobił ile wody przelał itd a teraz wszystko pokazuje na 0 Czy jest ktoś z Lubelskiego (lub skąd kolwiek) by naprawić tą bestię? Sprzedałem swój poprzedni opryskiwacz i jestem w kropce.... Czekam na jakąs wiadomość i z góry dzięki za pomoc.
-
Przez Ktoś123
Jak dodać nową sekcje do TeeJet 844-E?
Bo w opryskiwaczu mamy 5 sekcji a wykrywa tylko 4 niby wszystko podłączone ale tak tej piątej sekcji nie ma.
-
Przez _Mechanic
Cześć,
szukam serwisu, punktu naprawy, złotej rączki do Kerchera serii HD 5/15 okolice Koła Wlkp. Może ktoś ma do polecenia?
-
Przez class76
Witam, mam problem z kombajnem NH tx 66 rok 98, mianowicie wyjechałem na sezon kukurydzy, w czasie jazdy na polu kombajn momentalnie zwolnił do zera (jakby ktoś nacisnął hamulec) od tamtej pory dźwignią hydrostatu(yoistick) nie reaguje na ruch do przodu i wstecz(inne funkcje typu podnoszenie i opuszczanie hederu itd działają) po jakimś czasie jak kombajn odstoi wszytko zaczyna działać na krótką chwilę, dodam że na zjedzie awaryjny kombajn jedzie, sprawdziłem bezpieczniki, olej w hydrostacie, filtry i nic nie pomaga, czy ktoś może miał taką sytuację lub wie jak to naprawić lub jakieś pomysły jaka to przyczyna?
-

Rekomendowane odpowiedzi
John Deere 832
Massey Ferguson 3050 & Accord DL