Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem w JD 5620 z przednim napedem a mianowicie sam sie wlaczyl i nie mozna go wylaczyc ;) Jest w nim taka opcja ze podczas hamowania przedni naped wlacza sie i hamuje na przednia os i w pewnym momencie sie wlaczyl i tak pozostalo :D prosze o pomoc

Opublikowano

BCU 20 A TEZ ????????/

U mnie ten bezpiecznik nie jest oznaczony takim symbolem i ma 10A i jest jednoczesnie od napedu WOM-u i blokady kol...Moze mowisz o ktoryms umieszczonym w innym miejscu?

Opublikowano

szukaj w innym miejscu..........

bcu ma taki symbol (O)

Rzeczywiscie byl to bezpiecznik :) Mial 15A zamiast 20 i jakos sie nie rzucal w oczy :) Dzieki wielkie za pomoc

Opublikowano

Witam. Mam problem w JD 5620 z przednim napedem a mianowicie sam sie wlaczyl i nie mozna go wylaczyc :o Jest w nim taka opcja ze podczas hamowania przedni naped wlacza sie i hamuje na przednia os i w pewnym momencie sie wlaczyl i tak pozostalo :) prosze o pomoc

Najprawdopodobniej masz przerwę w obwodzie może być przerwany przewód lub nie łączyć wtyczka i ciągnik jest w trybie awaryjnym tak na 99%

jeśli te bezpieczniki

Opublikowano

Sprawdz jeszcze czy swieca ci swiatla stopu bo jesli nie to na bank bezpiecznik jest spalony lub tak jak kolega wyzej pisze jakis przewod jest przerwany :o