-
Podobna zawartość
-
Przez PodlasiakTV
Witam posiada ktoś taką prasę jak w tytule i zna sie dobrze? mam kilka pytań co do sterownika paru ustawien itp
-
Przez Wojtkiewicz
Witam,
Czy wyjmował ktoś wałek docisku siatki(srebrny, metalowy) w prasie krone round pack 1250 i wie jak to w prosty sposób zrobić?
Druga kwestia, to jak wyjąć blachę, po której spada siatka do komory?
Wałek i blacha są zardzewiałe i chciałbym je wyszyscic, bo siatka często zawisa na tej blasze lub nawija się na wałek.
-
Przez MF_3095
pomocy (z góry sorki za błędy ) mam problem z tą presą gdyż przestała mi pokazywać rozmiar balota oraz po wciśnięciu przycisku auto sterownik nie reaguje wgl nie mg ustawić rozmiaru beli jak by nie było połączenia . jest początek sezonu a ja nie mg wyjechać w pole
zaznaczę że mój sprzęt to MF 3095
-
Przez maciek916
czy zna ktoś jakiegoś dobrego mechanika zajmującego się elektrykom i elektronikom w prasach rolujących marki john deere w mojej okolicy woj łódzkie powiat Sieradz. Jak tak to czy może podać mi namiary na niego tu taj lub na e mail maciek6_91@wp.pl
-
Przez hubertb123
witam użytkowników mam taki problem że siadły mi zębatki napędzające wałki w komorze w new holland 658 i mam ofertę oryginałów pół roku używanych tylko że są w prasie br 7069 która stoi nad morzem i tak trochę nie za bardzo praktyczne z gór jechać i z tąd pytanie czy będą pasować do mojego modelu ??
-