-
Podobna zawartość
-
Przez AdrianAndrzejewski
Panowie pojdzie zamontowac zamiast dolnej belki w forterze zaczep kulowy ? poda ktos takowy zaczep ?
-
Przez Zetor5340
Witam.
------------
Proszę o opinie posiadaczy wszelakich modeli Zetora...
Jak wam się sprawują itd..co wam nie pasuje,co mogłoby byc lepiej wykonane.
Co spierniczyli przy produkcji a co wyszło na dobre.
Piszcie czy Zetor to dobra marka ciągników,czy dobrze wam się pracuje czy nie żałujecie zakupu.Uwzględniajcie wszystkie modele.
Jeśli coś wam sie podoba to piszcie w jakim modelu dokładnie, tak samo jeżeli wam coś nie pasuje.(awaryjność itd...)
Ja ogólnie jestem zadowolony, posiadamy z wujkiem 5340, nie narzekamy, żadnej roboty na dłuższą metę przy nim nie mieliśmy.Drobne usterki to naprawiliśmy we własnym zakresie.Krótko mówiąc nie narzekam.
A jak jest u was?
proszę o wypowiedzi.
Pozdrawiam.
-
Przez Zetorek6211
Witam.
posiada ktoś wszystkie objaśnienia kodów błędów do forterry cl ?
w internecie nie idzie tego znaleźć
-
Przez ghastrider90
witam. chciałbym się dowiedzieć od czego jeszcze pasuje kolumna kierownicza do Majorka 3011? Czy mną znaleźć części do kolumny ? gdyż nie występuje jako cały element spójny. czy w kolumnie w Majorka jes tak samo jak w ursus/zetor 4011 ?
-
Przez Bartek19961
Witam. Zetor 4911. Jakis czas temu przy wjeżdżaniu w jakieś nierówności i przy dobijaniu prawego tylnego koła w dołek słyszę ze coś jakby trzeszczało albo zgrzytało. Nie wiem co może to być a jakby to była pierdoła to nie chce rozkręcać połowy traktora wiec może ktoś coś pomoże
-