włodek Opublikowano 10 Stycznia 2022 Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) Cześć, Tak jak w temacie, kupię wałek kierowniczy do Ursusa 3512 na wieloklin. Może być pogięty, uszkodzony, wszystko jedno. To na czym mi zależy to wieloklin na którym siedzi kierownica. Chcę zamontować do swojego 3p mniejszą kierownicę, tą od 3512 (miękką) ale oryginalnie w 3p kierownica jest na klin a ta z 3512 na wieloklin i chcę po prostu odciąć kawałek wałka kierowniczego z 3512 i dospawać do tego swojego. Mogę kupić nowy oczywiście, nie są jakieś bardzo drogie ale szkoda kupować nowego i go ciąć a może komuś zalega to chętnie odkupię Ewentualnie może być wałek od zetora o średnicy 18mm i ilości frezów: 36. Edytowane 10 Stycznia 2022 przez włodek
wolfrat_pl Opublikowano 10 Stycznia 2022 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Witam, chcę ci pomóc w poszukiwaniach ale nie wiem do końca o jaką część ci chodzi. Wysyłam linka na allegro https://bit.ly/3zGBryH. Czy jest to czego szukasz?
andrzej78 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Równie dobrze możesz przyspawać kierownicę do skróconego wałka , efekt zagrożenia na drodze będzie taki sam. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Czy ostrzyć bijaki?
McCormick mc