Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Ursusc385 napisał:

11 minut temu, mds212 napisał:

no popatrz a te nowe silniki pewnie całe pordzewiałe w środku od odblue xdd

Czytając takie wypociny można wywnioskować iż sądzisz ze to się spala w silniku...  

gdzie napisałem że się spala. czytać nie umiesz czy celowo manipulujesz chłopaczku?

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, KrisKristof napisał:

Przewertowałem 3 strony i zero w temacie. Tylko jakieś  śmieci, ktoś przegląda forum bo chce zamówić na dniach paliwo i chciałby porównać po ile jest u was 

Wczoraj dostawa 500 litrów po 7,02.

12 minut temu, witejus napisał:

Szkoda że twoi ziomale w ten sposób nie myśleli w 39r tylko parli na wschód.

Ciekaw jestem czy w twojej krwi nie ma domieszki jakiegoś folksdojcza. 🤔🤨

Opublikowano

gdzie napisałem że się spala. czytać nie umiesz czy celowo manipulujesz chłopaczku?

Napisałeś że silnik rdzewieje od adblue. W którym momencie silnik ma kontakt z adblue ? 

Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał:

WYOBRAŹ SOBIE ŻE NIE, ubodło cię coś?

Bo pie🤬 farmazony takie same jak ten pisowiec Jacek Ozdoba. 🤢🤮

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Napisałeś że silnik rdzewieje od adblue. W którym momencie silnik ma kontakt z adblue ? 

a układ wydechowy to nie część silnika? wiesz co to skrót myślowy czy nie bardzo?

Opublikowano
34 minuty temu, witejus napisał:

Szkoda że twoi ziomale w ten sposób nie myśleli w 39r tylko parli na wschód.

⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

2 minuty temu, witejus napisał:

konkretnie jakie? bo dużo tych farmazonów pier**lę ,więc o które ci chodzi?

Zachowujesz się jak typowy paranoik pisior. 

Opublikowano
12 minut temu, mds212 napisał:

a układ wydechowy to nie część silnika? wiesz co to skrót myślowy czy nie bardzo?

Poza tym, temat dotyczył rsm w paliwie. A Ty wyskakujesz że w takim razie silniki od adblue powinny być zardzewiałe. No jakim skrótem myślowym bym nie szedł to ni uja nie mogę trafić do tłumika 🤣

Opublikowano
13 minut temu, Ursusc385 napisał:

Ktoś w Googlach sobie wyczytał na szybko bo go ludzie wyśmieli i teraz kozaczy 😂

pajacoowac to Ty tu probuejsz ale slabo Ci to wychodzi bo sie tylkoo osmieszasz

Opublikowano
17 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Przyzwyczajaj się 😜

No akurat to nie powinno być normą!!! W temacie pogoda jest taki burdel że głowa mała,a i tu od kilku stron robi się to samo. Szanowni panowie modki pewno śpią,albo za małe premie dostali na święta i pier**lą swoją robotę. Jak by tak napisać coś pod zdjęciem szefa nie po jego myśli to od razu by kasowali posty, punkty rozdawali i co tam tylko mogą..... Szefie @yacenty choć no tu i zerknij czy to tak powinno być 🤔

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Poza tym, temat dotyczył rsm w paliwie. A Ty wyskakujesz że w takim razie silniki od adblue powinny być zardzewiałe. No jakim skrótem myślowym bym nie szedł to ni uja nie mogę trafić do tłumika 🤣

skoro od adblue ukald wydechowy nie rdzewieje to jak od jakiejs mikroskopijnej ilosci rsm w paliwie ma zardzewiec  np uklad paliwowy?

Edytowane przez mds212
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

A coś ty się tak nagle do mnie przyebał ? kolegi szukasz?widocznie ci w 39 to i twoi ziomale byli.

Zastanawiam się czy ten wiceministerek co niepotrafi rozróżnić gatunków zbóż to nie Ty bo też ma fobie niemiecką. 

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Zastanawiam się czy ten wiceministerek co niepotrafi rozróżnić gatunków zbóż to nie Ty bo też ma fobie niemiecką. 

Akurat kadr zdjecia byl tak zrobiony ze rownie dobrze moglaby byc to pszencia oscista.

Opublikowano
1 minutę temu, mds212 napisał:

skoro od adblue ukald wydechowy nie rdzewieje to jak od jakiejs mikroskopijnej ilosci rsm ma zardzewiec  np uklad paliwowy?

Od mikroskopijnej ilości adblue w paliwie wyciągałem wtryskiwacze. I to wcale nie w jakieś nowej konstrukcji silnika tylko w starym rumplu na common railu. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mds212 napisał:

nie mówię o kwestiach prawnych a praktycznych.

nie jest dwupłaszczowy , nawet pod chmurką na słońcu taki wewnętrzny zbiornik i paliwo się nie grzeją bo w myśl zasady że nie powinien stać w budynku lub jego pobliżu ktoś taką konstrukcję wymyślił

sam bym kupił chętnie najmniejszego golasa bez osprzętu jak np @yacenty ale teraz to tak poszło w góre że i te 1500l w hvj drogo wychodzi 

a propo cen Tykocin ON 7,10 B0 na początku tygodnia 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

weź się odp...

Wyluzuj bo Ci żyłka pęknie. 

I skończ te wycieczki narodowościowe. 

Opublikowano

A co sie z nimi stalo?

Ja kiedys zalalem do ciagnika paliwo co mialo w sobie 50% wody i ciagnik w pewnym momencie zaciagnal sama wode xD

1 minutę temu, konteno napisał:

nie jest dwupłaszczowy , nawet pod chmurką na słońcu taki wewnętrzny zbiornik i paliwo się nie grzeją bo w myśl zasady że nie powinien stać w budynku lub jego pobliżu ktoś taką konstrukcję wymyślił

sam bym kupił chętnie najmniejszego golasa bez osprzętu jak np @yacenty ale teraz to tak poszło w góre że i te 1500l w hvj drogo wychodzi 

a propo cen Tykocin ON 7,10 B0 na początku tygodnia 

A w samochdozie czy w ciagniku masz zbiortnik dwuplaszczowy? Gdzie w pojezdzie masz 100x wieksze szanse na jego uszkodzenie niz taki wolnostajacy zbiornik postawiony w garazu.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v