Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dać namiary na takiego dobroczyńcę 🤭

1 minutę temu, HF86 napisał:

bo to trzeba mieć cielaki od odpowiedniego handlarza, z 5 antybiotyków podać. pół szklanki super mleka najlepiej firmy, potem garstka musli i byk na 10 tyś gotowy 😂

Opublikowano

nie. ja tam wolę swoją biedę klepać. 

boję się prawdziwych wielkich piniendzy. przerażają mnie 😂

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

nie. ja tam wolę swoją biedę klepać. 

boję się prawdziwych wielkich piniendzy. przerażają mnie 😂

Druga połowa na pewno  by sobie poradziła 😂

Opublikowano
10 godzin temu, ACoCieTo napisał:

Sprzedawał ktoś w ostatnim czasie do Klaka Osieczna jak z ceną u nich byk, jałówka

A Kowalczyk z pod Częstochowy jeździ w nasz rejon (Wlkp)

na Kowalczyka uważajcie do nas ma kilkanaście km ale nikt tych cudownych wagi i przekrętów nie chce już na placu - sam na własne oczy widziałem jak krowa schudła 45kg

ciekawe czemu w dół jak na giełdzie światowej idzie powolutku w górę - jest już większa niż była w końcu listopada, tylko zmowa cenowa jest pomiędzy ubojniami - jak sobie pozwolimy to nas kolejny raz wydymają bez wazeliny.

Opublikowano
Piteriiv napisał:

10 godzin temu, ACoCieTo napisał:

Sprzedawał ktoś w ostatnim czasie do Klaka Osieczna jak z ceną u nich byk, jałówka

A Kowalczyk z pod Częstochowy jeździ w nasz rejon (Wlkp)

na Kowalczyka uważajcie do nas ma kilkanaście km ale nikt tych cudownych wagi i przekrętów nie chce już na placu - sam na własne oczy widziałem jak krowa schudła 45kg

ciekawe czemu w dół jak na giełdzie światowej idzie powolutku w górę - jest już większa niż była w końcu listopada, tylko zmowa cenowa jest pomiędzy ubojniami - jak sobie pozwolimy to nas kolejny raz wydymają bez wazeliny.

masz 100procent racji ze oszust niesamowity wszystko rozumie każdy chce żyć ale miarka się przebrała jak gnojówkę na zakręcie wypuścił ,,ale to nie zmieni faktu że nadal szukam uczciwego odbiorcy Wlkp a tenŁ.Opcki naprawdę nie jeździ do Wlkp

miało być Opacki

Opublikowano
1 godzinę temu, ACoCieTo napisał:

masz 100procent racji ze oszust niesamowity wszystko rozumie każdy chce żyć ale miarka się przebrała jak gnojówkę na zakręcie wypuścił ,,ale to nie zmieni faktu że nadal szukam uczciwego odbiorcy Wlkp a tenŁ.Opcki naprawdę nie jeździ do Wlkp

miało być Opacki

Ja na Kowalczyka nie narzekam fakt że z 8msc mu niesprzedawalem zawsze z mojej wagi ostatnio ma gorsze ceny no i zawsze 1% więcej potrąca może zależy od kierowcy domnie przyjeżdżał artur

Opublikowano (edytowane)

Ja wam powiem że po 20 będzie zmiana ceny nie wiem jeszcze czy w dół czy w górę ale na pewno po 20 nie wiem w sumie czy tydzień po 20 czy dwa ale to pewna informacja. 😀 a i zobaczycie że miałem rację po 20 xd

Edytowane przez Paramonov
Edit
Opublikowano
1 godzinę temu, ab23 napisał:

Jak takie to dam2100  u mnie na podwórku 

IMG_20220108_083603.jpg

Ładne simy , jeden chyba z polską czerwoną zmieszany 

No to jak z tym żywcem , do góry czy do dołu ? @AdamRo Ty już wiesz , więc nie wstydź się ☺️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v