Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chłopaki od ilu teraz  krowy i byki na wbc? O ile byki jeszcze nie dawno sprzedawałem, to krowa ostatnio może z pół roku temu więc ceny z tamtego okresu są mocno nieaktualne. Może ktoś wie ile abp Tykocin teraz oferuje? 

Opublikowano
19 minut temu, AdamRo napisał:

Cybulek. Co tam pan Rafał za byki oferuje ?

A nie powiem bo nie jestem na czasie, jeśli cennik jest ten sam co w zeszłym tygodniu to gorzej niż słabo 😆

• Thanks 1
Opublikowano
11 godzin temu, karol091193 napisał:

To chłopaki od ilu teraz  krowy i byki na wbc? O ile byki jeszcze nie dawno sprzedawałem, to krowa ostatnio może z pół roku temu więc ceny z tamtego okresu są mocno nieaktualne. Może ktoś wie ile abp Tykocin teraz oferuje? 

Byk 18.80 za o klasę , tydzień wcześniej jałówka 17.60 krowa nie wiem.

Opublikowano
16 godzin temu, FarmerDyzio napisał:

ile sztuk ? na cenyrolnicze za o klasę podają 18.5 netto. Z czego wynika ta różnica ?

14szt., byki do 24miesiecy, a jak powyzej to 20gr mniej. premia za umowę z nimi, premia za sprzedaż przez grupe, premia za powyżej 10 szt. odbiera zakłąd nie pośrednik tylko transport maja wynajęty

Opublikowano
11 godzin temu, ab23 napisał:

A Konrad Konrad?

konrad był koniecznie chciał brać ale nie miałem czasu wpadł tak z zaskoczenia hehe mowiłem ze sie odezwe jak sie zorientuje w cenach bo ta jego wizyta nie była planowana. zaczął od 10 zatrzymał sie na 11  

Opublikowano
28 minut temu, SimentalBoży napisał:

Ale to mówimy o tej firmie z siedzibą nieopodal Ostródy ? 

OSI Poland foodworks , wpisz w google i zobacz gdzie są.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v