Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

A no... 

Gorzej niż niewolnicy. 

3 minuty temu, donweter1989 napisał:

A to jest ten kawaler o którym tu kiedyś wspominałem, że mi kręgi w zbożu robi. Aktualnie jest pod kluczem i ma pogodę w kratkę z tego co mi wiadomo. Oby jak najdłużej.

Co to za ewenement. On kiełbasę ta dla psów smaży? 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Co to za ewenement. On kiełbasę ta dla psów smaży? 

Weź se go na YouTube wpisz. Masakra. Chora glowa. Jak słomy napresujesz w jego okolicach to na wyścigi z nim ją zbierasz, bo inaczej masz baloty w rowach, błotkach, uprawach sąsiada i tak dalej. O nim to by książę napisał. Ja mam z nim od jakiegoś czasu spokój od kiedy go odwiedziłem po tym jak zrobił w moim zbożu krąg ze śmieci i kamieni a następnie rozpalał ognisko.

• Confused 1
Opublikowano
10 minut temu, donweter1989 napisał:

Weź se go na YouTube wpisz. Masakra. Chora glowa. Jak słomy napresujesz w jego okolicach to na wyścigi z nim ją zbierasz, bo inaczej masz baloty w rowach, błotkach, uprawach sąsiada i tak dalej. O nim to by książę napisał. Ja mam z nim od jakiegoś czasu spokój od kiedy go odwiedziłem po tym jak zrobił w moim zbożu krąg ze śmieci i kamieni a następnie rozpalał ognisko.

Tam widać ładna gospodarka była po budynkach na jednym z filmików. Szkoda chłopak ewidentnie ma problem z psychiką.

Opublikowano
Przed chwilą, donweter1989 napisał:

Jedna z najlepszych w okolicy. Pod 40 ha swojej ziemi już w latach 80tych . Te wszelkie konkursy przodownicze to gospodarstwo wygrywało. Jakieś tam złote kłosy i tak dalej. Masa krów, trzody, drobiu.

To co się stało z tym?

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, donweter1989 napisał:

Po co in te bele do rowów pcha? 

3 minuty temu, Łolek napisał:

Impreza trwa

1644100893093269379865012241680.jpg

Co tam robi poseł spurek? Jak te żeberka przyrządzone? 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano

@Krzak

Były 4 rodzeństwa. Jedna siostra się ożeniła i poszła w świat. Zostało dwóch kawalerów i ich siostra panna, która urodziła tego Adriana. Ona jest równie wybitna jak on. Jego ojciec zginął w wypadku. Puki wujki mieli siły to robili, a potem nie było komu tego ciągnąć. Jeden zmarł kilka lat temu.

Opublikowano
11 minut temu, donweter1989 napisał:

Jedna z najlepszych w okolicy. Pod 40 ha swojej ziemi już w latach 80tych . Te wszelkie konkursy przodownicze to gospodarstwo wygrywało. Jakieś tam złote kłosy i tak dalej. Masa krów, trzody, drobiu.

A to jak u mojej dziadkow...

Opublikowano (edytowane)

Łolek wydoisz sam, czy podjechać? 

Kurde sowa za oknem pohukuje... 🤔.   Albo puchacz... A może puszczyk.... 

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

O kurla w mordę ale ciężko 

🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️Sie ma

Po cholere była ta 3cia flaszka 🙆‍♂️🤦‍♂️🤕

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Pafnucy napisał:

Rosołku może? 

Ty to jesteś jednak kolega dziękuję 😔

Ale dosyć pierdlenia cza być twardym a nie mientkim 👍💪

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

Siemano🙋‍♂️ 

Urwa trza się będzie pobawić w elektryka bo brak prądu w kotłowni.

Wszędzie jest a tam niema..

19 minut temu, Łolek napisał:

Ty to jesteś jednak kolega dziękuję 😔

Ale dosyć pierdlenia cza być twardym a nie mientkim 👍💪

Marek duży jesteś dasz se radę ewentualnie klinika i rosołku od @Pafnucy i będzie git

Opublikowano (edytowane)

A po co mnie to było, ostatni raz, jaki człowiek głupi jest, też tak macie na drugi dzień 

A rosołek jest 👍😋

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, slawek74 napisał:

1° LLU ślisko lud na ziemi dobrze że już miną wczorajszy dzień ...

A co żeś nabroił wczoraj? 🙆‍♂️

Iudzie na ziemi? 🤔

Edytowane przez Pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v