Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Uziu92 napisał:

powiem wam panowie że chyba się coś szykuje , mobilizacja do wojska, ruski polityk twierdzi że bezpośrednia konfrontacja Polski z Rosją jest nieunikniona, Kaczyński dom sprzedaje, czyżby szykowali się do opuszczenia tonącego okrętu ?

W szpitalu ta menda jest

Opublikowano
2 minuty temu, szwagier24 napisał:

EBR, jutro podepnę pod ciągnik to zrobię lepsze fotki. 

Pasuje. Z 1,7 zabierz 100 i pod koniec stycznia zabiorę. Bo niestety wcześniej nie będę miał jak tego zrobić. Jak chcesz to mogę Ci wrzucić zaliczkę czy całość na konto. Wogóle to daj mi telefon. Zadzwonie

Opublikowano
6 godzin temu, hubertb napisał:

A powiem Ci że różnie to bywa, przyjeżdżają naprawdę piękne kobiety i jakoś nie ma parcia. To jest tak jakby dziś nie @marulekk składał propozycje wyrzucania gnoju tylko miss Polski. Chętnych by nie przybyło. 

nikt sie kutwa mac nie zgłosił, jeszcze cos zechcecie kiedy 

Opublikowano
hubertb napisał:

1 minutę temu, Agrest napisał:

Zachodniopomorskie dla mnie spalone na zawsze🤭

Moi faworyci to scyzoryki. Tam po prostu musisz zostać jeb.. w rogi. 

też mam złe wspomnienia z nimi w ogloszeniu 92 sprzęt kosztował a na miejscu mówi że 106 i się wkurwiłem z 300km w jedną strone

Opublikowano
36 minut temu, soltys48 napisał:

Już zaczynasz jak jeden taki spod Bełchatowa 

A co ja mam z tym wspólnego 🤔

Opublikowano
31 minut temu, Uziu92 napisał:

powiem wam panowie że chyba się coś szykuje , mobilizacja do wojska, ruski polityk twierdzi że bezpośrednia konfrontacja Polski z Rosją jest nieunikniona, Kaczyński dom sprzedaje, czyżby szykowali się do opuszczenia tonącego okrętu ?

Ten okręt już dawno płonie, ale nie przez zagrożenie z zewnątrz. 

Opublikowano

@szymon09875 @soltys48 Duszniki mówi wam coś to ? Wielopolska 300 km od mojej chałupy a galanta przyczepa z papierami się pojawiła na FB , ale 4 godziny drogi w jedną stronę 🙄

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

A kto twierdzi że to TY?

Bo tu innego takiego artysty nie ma 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Hej mam pytanko czy monter modemu swiatłowodu na okolicę jest jeden dla wszystkich operatorów czy kazdy operator ma swego?

U nas na terenie dwóch sąsiadujących gmin robiły trzy dwuosobowe ekipy z firm zewnętrznych. Ja odmówiłem w pierwszym terminie, gdyż umówione było na czternastą a oni do mnie dzwonią, że o dwudziestej pierwszej może będą więc odmówiłem. Nie dość, że to styczeń był to jeszcze noc, a gdzie o lampce po słupach łazić. Za kilka dni babka zadzwoniła z T-Mobile i zaproponowała kolejny termin. Byli przed południem.

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Myślisz że oni są takimi idiotami a nie pożytecznymi idiotami w czyichś rękach? 

W myśl zasady brzytwy Ockhama trzeba szukać najprostszych wyjaśnień. Tym zaś jest kretynizm. Głównie naszych rodaków, czyli wyborców.    

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Nie ma sprawy 

A stara skrzynia w jakim stanie ? Bardzo zgnita 

Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał:

Trupa weźmie też ten co kasy na tyle nie ma myśląc że okazja życia jakoś to będzie.. a rzeczywistość okaże się inna 

trup to dla znawców i fachowców co w ciemno przy oględzinach i jeździe trafnie oceni co jest do roboty i za ile

Opublikowano
15 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@szymon09875 @soltys48 Duszniki mówi wam coś to ? Wielopolska 300 km od mojej chałupy a galanta przyczepa z papierami się pojawiła na FB , ale 4 godziny drogi w jedną stronę 🙄

Napisałbys wczesniej to bym Ci to dziś obolukal. Przez Tarnowo dziś jechałem 

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Nowy Tomyśl tamte okolice? 

🤔

Między Tarnowem a pniewami wg google 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v