Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
szymon09875 napisał:

3 minuty temu, Mecha napisał:

Znacie jakieś przyczepy wielozadaniowe coś jak fliegl asw ale które tyle nie kosztują?

Jastech kobzarenko i chyba autoagro czy jakos tak 

Jastech w zbuczynie robi

Mecha napisał:

6 minut temu, szymon09875 napisał:

Jastech kobzarenko i chyba autoagro czy jakos tak 

Tej 3 marki nie znam, chodzi mi o jakąś starsza przyczepę. Myślałem nad skorupą, ale jakby coś było takiego podobnego czyli coś ze ścianą przesuwna w pieniądzach ok 50tys to byłoby spoko.

za 50 tys to jedynie stary adapter 🤦‍♂️

Opublikowano
28 minut temu, Łolek napisał:

Ty się dzisiaj chyba w coś większego niż  żyrandol łbem pierdolnąłeś

Marek wczoraj sprzedawałem byki , mógł mnie jeden kopnąć 😛

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

11 godzin temu, Pafnucy napisał:

@Aktywnyrolnik7245, nawet ładny... a ciul, niech stracę... jak by co , 100zł dołożę !

Tak ładny . No dobry pomysł z tą dokładką , ci normalni po 100 , kawalerowie jak @konteno i @Chłoporobotnik itp po 500 a bogaci jak np @Agrest @soltys48 @Łolek Sławek krowiarz itd to po 1000 zł mogli by się szarpnąć 🤭, no i uciułał by  😛

na co 🤔 jakby co to na ,,moje,, konto przyjmę w drugą stronę nie!! 😛

Opublikowano
22 minuty temu, Łolek napisał:

Adam teraz wszyscy by chcieli, zdrowy młody chłop  i daj daj, nie ładnie dziadować panie @Aktywnyrolnik7245

Jak by był chory i na chleb nie miał to rozumiem a tak wstyd 

No robię marek cały czas , ile ton gnoju ,paszy muszę przewalić codziennie , aż kręgosłup daje się we znaki , codziennie rano po przebudzeniu drętwienie rąk 🤨

Opublikowano
34 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Tak ładny . No dobry pomysł z tą dokładką , ci normalni po 100 , kawalerowie jak @konteno i @Chłoporobotnik itp po 500 a bogaci jak np @Agrest @soltys48 @Łolek Sławek krowiarz itd to po 1000 zł mogli by się szarpnąć 🤭, no i uciułał by  😛

A na co zbierasz?

Mogę podać adres mojego dłużnika. Około 3tys z 7 lat już wisi. Oddasz mi tysiąca bo tego w gotówce dostał. Tz dostał dychę ale po roku 9 oddał. Resztę za dostarczony towar Twoje😁

Opublikowano

Witajcie, u mnie 0°, śniegiem leciutko przyprószyło i od rana fajnie, bo na dzień dobry trzeba było A8 z rowu wydobywać. Na letnich oponach to jechało 🤦

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

A na co zbierasz?

Mogę podać adres mojego dłużnika. Około 3tys z 7 lat już wisi. Oddasz mi tysiąca bo tego w gotówce dostał. Tz dostał dychę ale po roku 9 oddał. Resztę za dostarczony towar Twoje😁

A to sam zarobię 🙂

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No robię marek cały czas , ile ton gnoju ,paszy muszę przewalić codziennie , aż kręgosłup daje się we znaki , codziennie rano po przebudzeniu drętwienie rąk 🤨

To rób tak, żebyś się nie narobił i zarobił, a nie tylko po to zebyś robił.  Ale zakręciłem teraz🤭

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Przecież mam się nie odzywać

Że czemu?

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

Witajcie, u mnie 0°, śniegiem leciutko przyprószyło i od rana fajnie, bo na dzień dobry trzeba było A8 z rowu wydobywać. Na letnieich oponach to jechało 🤦

Ze 200 wpadło? 

Opublikowano
12 godzin temu, konteno napisał:

tacy jak ty to ładnie za abonament powinni bulić 

wystarczy że sie logują czytają i jedyne co se pomyślą to 🤦‍♀️

@Paulina1985 czasem w celach zawodowych zajrzy a rozrywkowych w niedziele wieczorem

nie wiem o czym mowa 😆 probowalam znalezc wypowiedz Pafnucego, ale nie wiem o czym rozmawialiście 🤣  wywnioskowałam, że o braku dziewczyn na AF 😆 

Ja zaglądam codziennie, ale wychodzę z założenia, że jak nie mam nic konkretnego do napisania ani ciekawego to po co się odzywać 😁🤷‍♀️ a obserwuję tylko "Luźne..." i "Podlasiaki..." 😁  

👋👋👋 😁 no to do niedzieli 😆

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Qwazi Dobrze mówisz 👍.Budynek do d*py ,bo bym przerobił na byki luzem

No to naprzód. Będzie pogoda to narzędzia w dłoń, betoniarkę do gniazdka i działaj 😉

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

to ile ,,ton,, ? jest takie powiedzenie że robota głupiego lubi 🤭 fajną małą ładowarkę niedrogo na znalezione oferuje

Opublikowano
malaczarna napisał:

13 godzin temu, Pafnucy napisał:

no wcześniej więcej się wypowiadała. też ma mleczne , no i poczucie humoru. niestety od jakiegoś czasu mało aktywna.

@malaczarna coś ostatnio też nie pisała.

Przecież mam się nie odzywać

a czemu 🤔 i kto tak powiedział 🤔

Opublikowano (edytowane)

Malaczarna   Ale chyba nie ja?🙆‍♂️

Edytowane przez Pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v