Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Przecież nie będę Cię przekonywał i prawdzie tych słów. Z mężem byś później siedziała a myślami była ze mną. Nie Kuś diablico... 

E tam. Gadka szmatka czy jakoś tak. Bez nas nie przetrwacie.

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Ugryzł mnie

Gregor czemu ją ugryzłeś? Bo kusi? 

1 minutę temu, malaczarna napisał:

E tam. Gadka szmatka czy jakoś tak. Bez nas nie przetrwacie.

A Wy bez nas dacie radę przetrwać?🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Gregor czemu ją ugryzłeś? Bo kusi? 

Jedna solą próbuje wykończyć a jeszcze inna... A co mi tam odpowiem śpiewająco 

Khm Khm 

Szła teściowa przez las
Pogryzły ją żmije
Żmije wyzdychały
A teściowa żyje
Żmije wyzdychały
A teściowa żyje

Przed chwilą, Strongman napisał:

a gdzie ten pioter zginał.

Kalkulację mu zleciłem zrobić bo Wchodzimy w nowy biznes, ja jeszcze tu jestem bo na mojej głowie jest public relations 🙄

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Khm Khm 

Szła teściowa przez las
Pogryzły ją żmije
Żmije wyzdychały
A teściowa żyje
Żmije wyzdychały
A teściowa żyje

Nie wywołuj, bo zrobisz sobie pod gorkę. Wiesz, że z "mamusią" to nie ma mientkiej gry😉

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano

Khm Khm 

Szła teściowa przez las
Pogryzły ją żmije
Żmije wyzdychały
A teściowa żyje
Żmije wyzdychały
A teściowa żyje

Pamiętaj że 50% teściowej jest obok Ciebie. Nie odwracaj się plecami 

Opublikowano
6 minut temu, malaczarna napisał:

My sobie poradzimy przez 100ostatnich lat idziemy do przodu wy zostaliście dawno w tyle.

tylko nie zapomnijcie wyhamować przed przepaścią 🥺

Opublikowano
10 minut temu, malaczarna napisał:

Pamiętaj że 50% teściowej jest obok Ciebie. Nie odwracaj się plecami 

Niestety nie dane mi było tej kobiety poznać ale z tego co ludzie mówią to pracowita kobieta była i cierpliwa. To te 50% się zgadza, byle te drugie 50 nie przejęła po ojcu 

12 minut temu, Strongman napisał:

ale nie ten,tylko twój teścio bimbrownik,dawno go tu nie widziałem.

Kyrje lejson nie obrażaj mi teścia! @Piotrek1975tateł! 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, malaczarna napisał:

Zaraz i z tym sobie poradzimy

I głośno krzycz nie krępuj się   :P  xD

"Do czego ten przedmiot służył, nie ma chyba potrzeby tłumaczyć" korkociąg? niech zgadnę,  :P  do wyciągania tampaxów?  xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

Mam w domu cztery kobiety w różnym wieku, od przedszkolaka, przez młodą panienkę, kobietę po czterdziestce do starszej Pani po 70-tce ( teściowa). Codziennie każda z nich min 3-4 razy coś ode mnie potrzebuje bo sobie z tym nie radzi, a wcale nie są jakimiś niezdarami

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Mam w domu cztery kobiety w różnym wieku, od przedszkolaka, przez młodą panienkę, kobietę po czterdziestce do starszej Pani po 70-tce ( teściowa). Codziennie każda z nich min 3-4 razy coś ode mnie potrzebuje bo sobie z tym nie radzi, a wcale nie są jakimiś niezdarami

One chcą żebyś czuł się potrzebny tak po prostu

• Haha 2
Opublikowano

@QwaziDam Ci radę. Musisz ich wysłuchać, obiecać im to czego oczekują a następnie wygasić ich oczekiwania 🤔

Rada cenna. Obawiam się, że zastosowanie jej w praktyce może być niemozliwe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v