Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Qwazi napisał:

Ja tam maszynki używam sporadycznie. Dość się codziennie naskrobałem. Teraz to trymerem mi najszybciej i najwygodniej.

Informacja dla tych co wniosku o suszowe jeszcze nie złożyli. Od dzisiaj weszło w życie nowe rozporządzenie i trzeba przedstawić faktury na sprzedaż produktów rolnych na kwotę min 5000 zł brutto

a jak ktoś zużywa wszystko na paszę dla zwierząt?

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

to chiba w końcu sprzedaje te zwierzeta 🤔

Opublikowano
Pafnucy napisał:

18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

U nas w domu to już u fryzjera nie byliśmy prawie 3 lata. Odkąd jest swoja maszynka to każdy sam sobie włosy obcina albo jeden drugiemu tnie. Maszynka już się ze 6 razy zwróciła albo lepiej. Bo teraz strzyżenie męskie pewnie już też do 40zł dobija? 

A nie lepiej jeden drugiego?

Z tyłu jak sam?

no tak : https://fb.watch/gO-Oo77b2Z/

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

To wówczas rachunek na wywóz nieczystości 🤣

No chyba że sam na pole...🤔

Opublikowano

się zdziwią jak im Ryszard skany z olxa zaniesie i kartę z zeszytu z zapiskami 🤣

Opublikowano
HF86 napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

to chiba w końcu sprzedaje te zwierzeta 🤔

to jedna licha starczy za chudą krowę 🤪

DANDYS napisał:

Pafnucy napisał:

18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

U nas w domu to już u fryzjera nie byliśmy prawie 3 lata. Odkąd jest swoja maszynka to każdy sam sobie włosy obcina albo jeden drugiemu tnie. Maszynka już się ze 6 razy zwróciła albo lepiej. Bo teraz strzyżenie męskie pewnie już też do 40zł dobija? 

A nie lepiej jeden drugiego?

Z tyłu jak sam?

no tak : https://fb.watch/gO-Oo77b2Z/

🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

no ciekawe co te co nie chcą faktur i na na przelew sorzedawać 🤭

a czemu nie chcą. 🤔

zazwyczaj nie chcą żeby był jakikolwiek ślad po dochodach. 

Opublikowano
27 minut temu, HF86 napisał:

I się raptem okaże że 30% wnioskodawców nic nie sprzedała na papier przez dwa lata 🤣

Mówisz o sobie 😁.

Dla mnie osobiście mogą być i faktury na 20 tysięcy. Nie przeszkadza mi to

Opublikowano
HF86 napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał:

no ciekawe co te co nie chcą faktur i na na przelew sorzedawać 🤭

a czemu nie chcą. 🤔

zazwyczaj nie chcą żeby był jakikolwiek ślad po dochodach. 

nawet ludzie po ,,studiach,, są na ten temat ciemni 🤦‍♂️

Opublikowano
10 minut temu, radekz200 napisał:

Rozmawiacie o suszonym co trzeba mieć faktury na 5 tys?

Tak

Opublikowano
7 minut temu, PAN88 napisał:

Mówisz o sobie 😁.

Dla mnie osobiście mogą być i faktury na 20 tysięcy. Nie przeszkadza mi to

akurat mam do woli faktur i zakupowych i sprzedażowych. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v