Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
13 minut temu, Dziad932 napisał:

No kurna jeszcze tego by brakowało żeby germańce rządzili jak mam siać 🙆‍♂️ 

A ja to sam se zrobiłem taki rozstaw w Amazone bo były gęściej redlice 

Myślę żeby jeszcze z dwie wywalić i jeszcze szerzej zrobić 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Pomógł by który z teściów w myciu 

IMG_20221031_110433.jpg

Przecież Ty do warzywniaki i świniarki dziury w płocie szukasz😂🤣. To niech może one spróbują 🤔😜

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, hubertb napisał:

Liczba otworów jest nie ważna, jedno tarczowy każdy będzie rozsiewać nie równo. 

Nie każdy 

3 godziny temu, Dziad932 napisał:

Ludzie w jakiej fazie kosić owies na kiszonke w bele ?? Wykłosił się będzie dobry 🤔

Tak jest dobrze

Opublikowano
4 minuty temu, Dziad932 napisał:

@soltys48 @Łolek no taki , może być ?ze dwa dni może leżeć żeby maszyny miały lżej 🤔

IMG20221031114526.jpg

Ty za miesiąc kombajniste z bizonem umawiaj. 🤭🤣

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Dziad932 napisał:

@soltys48 @Łolek no taki , może być ?ze dwa dni może leżeć żeby maszyny miały lżej 🤔

IMG20221031114526.jpg

2-3 dni to przy dobrej pogodzie. Jak teraz przy tych rosach to min. tydzień

I pomyśl, żeby przed myszami zabezpieczyć jeśli będziesz bele owijał

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Eh dzień mi zepsuli. Sąsiad dzwoni przed ósmą żeby szybko brać brata i pod sklep przyjechać kilka km od nas, no i my już nastrojeni na mordobicie a jemu jakiś dziadek auto przerysował.... Eh co za życie 

Ii ominął was wp***dol 😄😜

• Haha 6
Opublikowano
2 godziny temu, jacek1296 napisał:

A czemu Ty nie zapytał, czy wolno robić zdjęcia mojemu kotu?

Dobrze że mówisz że twój 

Mieszka rok, jada też rok, i jeszcze go zaszczepiłem 

Mój hotel droższy niż zielonych, także oczekuje 10000 zielonych za wygody tego bezcennego kotka 

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Dobrze że mówisz że twój 

Mieszka rok, jada też rok, i jeszcze go zaszczepiłem 

Mój hotel droższy niż zielonych, także oczekuje 10000 zielonych za wygody tego bezcennego kotka 

Jeszcze może jaką kotkę zaliczył ,to alimenty niech płaci 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Dłużej.

Mój leżał 5 i tak bele były ciężkie. Owies Masz ładny 

IMG20221004175736.jpg

Panie Przemysławie czasami się zdarzy że i ja mam coś ładnego 😉

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Ty za miesiąc kombajniste z bizonem umawiaj. 🤭🤣

No przecież mam swój 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

2-3 dni to przy dobrej pogodzie. Jak teraz przy tych rosach to min. tydzień

I pomyśl, żeby przed myszami zabezpieczyć jeśli będziesz bele owijał

Tydzień nie wiem czy będzie pogody , ale się zobaczy 

Ale jak zabezpieczyć 🤔 kiedyś miałem z jęczmienia to właśnie mi pożarli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v