Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

zemsta żony rolnika. 

sprzedać ich zabawki, za tyle co stwierdzili że zapłacili 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Myślisz się

Pojechał już ten towar do lluleckiego bambra?

Opublikowano
7 minut temu, Baks00 napisał:

Przeglądałem ogłoszenia z rozsiewaczami-jak widzę taki tekst ,,2big bagi saletry gratis''to mundrokow niet braknie.....

Ostatnio widziałem "sprzedam lub zamienię za tonę saletry" 😂

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Zboża trochę jest, może by wiosną kaczki kupić🤔 Tylko znów połowę zboża zmarnują i dziur narobią.

Tobie to już nawet i obecność kaczek zaczyna przeszkadzać. Ech Pioter Pioter co to nam tu z Ciebie wyrosło.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Tak 😛

Bez ruszania się z domu za 5 byś miał na podwórku

8 minut temu, Agrest napisał:

Pojechał już ten towar do lluleckiego bambra?

Lada chwila wyjeżdża, transport załatwiony. W zasadzie to miał być już dziś

Opublikowano
1 minutę temu, Kallina86 napisał:

Tobie to już nawet i obecność kaczek zaczyna przeszkadzać. Ech Pioter Pioter co to nam tu z Ciebie wyrosło.

@chloporobotnik a propo kaczek ...

Przypomniało mi się jak kiedyś kaczkę przejechałem ciągnikiem 😅 miałem z 10 lat no to co zrobić żeby opierdolu nie dostać ? Zaniosłem ją do kurnika 

No przecież sama zdechła w kurniku 😅

• Haha 2
Opublikowano

A pytam bo znowu myśleć i eiesz którym złomie zacząłem. 

Musi być ujowe że jeszcze stoi

Opublikowano
7 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ostatnio widziałem "sprzedam lub zamienię za tonę saletry" 😂

Tona nawozu droższa od przeciętnego rozsiewacza na olx . Przy takiej cenie to nawet ręcznie można rozsiewacz jak na lekarstwo na wagę złota

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

A pytam bo znowu myśleć i eiesz którym złomie zacząłem. 

Musi być ujowe że jeszcze stoi

Jutro mogę jeszcze podjechać.

Moze nie tyle ujowe co nietypowa szerokość

Opublikowano

Jak, bardzo popularna - u nas😁

Jak będziesz przejazdem to obejrz czy to nie rozleci się.

Ciekawe czy łożyska czy tulejki.

Opublikowano

3,6 to i case by od bidy pociągnął.

Obejrzyj ubij na równo i dzwoń😁

Opublikowano

Po Skaryszewsku niech Grześ klepie w rękę jak przy kupnie konia😁

Przyjebie gościowi to na 4 spadnie🤭

Opublikowano

No wiem. Więc będzie eiedział jak w Skaryszewie a i u nas starsi targu dobijali

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Przyjedź to Ci baniek wszelkiej maści dam. Dla całej rodziny wystarczy 

A ja przeczytałem że baniak maści 🤦 

Dobra kładę sie o 4 pobudka 

Edytowane przez Baks00
  • Haha 1
Opublikowano

Nie ten wiek żebym maści stosował 🤔

Moja jakieś badziewie ogląda w TV i jakoś typ niewidomy jest i jakąś kobitka przyprowadziła drugiego niewidomego i mówi "ten pan też jest osobą niewidoma i chciał się z Panem zobaczyć" 😂

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v