Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już to kupiliśmy, i jest to piękne siedlisko z dostępem do wody. Albo drogi bo nie pamiętam🤭

Opublikowano
Agrest napisał:

1 minutę temu, DANDYS napisał:

to przyjedź swoja inwestycje zobaczyć 🤣

Ująłeś mnie w akcie notarialnym?

To super. Jutro jestem.

No i gratulacje żeśmy to kupili🤭🤭🤭

Przed chwilą, Bananek napisał:

Sławek, a woda mokra czy nie?

Nawet bardzo. I ciepła i czysta i płytka. Ideał. 

Tylko ludzie coraz bardziej w świnie się zamieniają śmiecąc plażę

tylko Ty jesteś wpisany aż tak pazerny nie jestem, tylko trzeba malutki przelew zrobić😜

Gdzie ja Karol, Agrest wykupuje zachód 😄

• Haha 1
Opublikowano
32 minuty temu, Karol6130 napisał:

@danielursus3p

Ten warszawski cwaniakczek @Łolek to jakiś inteligent jest.

Dostał jedną podpowiedź i już zgadł co kupiłem  

To jakiś grubszy cwaniak jest, Siarę zna, to pewnie gruba ryba jakaś jest, fendem się wozi, dziewczyny na wakacje zabiera, ciekawe co jeszcze 😉

Musi jest, i śwager jego ma to co mnie by się przydało 🤔

Czej czej wezne lornetke i przylukam i ja co tam żem kupiłeś 🤣

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, danielursus3p napisał:

Musi jest, i śwager jego ma to co mnie by się przydało 🤔

Czej czej wezne lornetke i przylukam i ja co tam żem kupiłeś 🤣

Trafiłem  od razu  w sprawie zakupu Powiem  tak,  uważajta  z kim tańczyta 😁

A @radekz200

Beczki nie  chce  jechać  obejrzeć, musowo go postraszyć tylko jak 🤔

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano

Powiedz że załatwisz nakaz rozbiórki płotu 😜

A co tam Karol kupił?

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Trafiłem  od razu  w sprawie zakupu Powiem  tak,  uważajta  z kim tańczyta 😁

A @radekz200

Beczki nie  chce  jechać  obejrzeć, musowo go postraszyć tylko jak 🤔

Nic się nie boi, podjedziemy czarną wołgą do Radka to pojedzie 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Dwa razy talerzówka i siew. 

nie zrobi się klepisko? robiłeś już tak?

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Powiedz że załatwisz nakaz rozbiórki płotu 😜

A co tam Karol kupił?

Powiedział  że jak dowiozą  to pochwali  się, a ja obiecałem  i 🤫

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy napisał:

nie zrobi się klepisko? robiłeś już tak?

A czemu ma się zrobić? Miałem pszenżyto w zeszłym roku zasiane tylko po griberze na 6-7 cm i wbrew pozorom uprawy pozniwne w tym roku na tym polu najlzej szły  

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

A czemu ma się zrobić? Miałem pszenżyto w zeszłym roku zasiane tylko po griberze na 6-7 cm i wbrew pozorom uprawy pozniwne w tym roku na tym polu najlzej szły  

talerzówka, tak sądzę, płycej i bardziej strukturę ... no rozbija. bym myślał że mocno osiada później to wszystko.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

talerzówka, tak sądzę, płycej i bardziej strukturę ... no rozbija. bym myślał że mocno osiada później to wszystko.

Próbuj  :)

Opublikowano
4 minuty temu, DANDYS napisał:

mnie kusi żeby bezorkowo

Bezorkowo, bezorkowo .. kiedyś tam mi @sumek666 prał mózg z Bartkiem z tą bezorkową 😖

I nie dali rady, orze dalej 🤭

Opublikowano (edytowane)

Sumek kupił silnik do młynka z tym zwalniaczem ciekawe jak mu to pracuje a silnik koło kilowata.

Bo u mnie tez zwalniacz obrotów słabo działa może dla tego ze silnik koło 300w i wolniej nie da rady kręcić mocy brakuje.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
10 minut temu, Strongman napisał:

Sumek kupił silnik do młynka z tym zwalniaczem ciekawe jak mu to pracuje a silnik koło kilowata.

Bo u mnie tez zwalniacz obrotów słabo działa może dla tego ze silnik koło 300w i wolniej nie da rady kręcić mocy brakuje.

Zamiast tej elektroniki zrób zasówki i moźesz ustawić od 0 do dmuchawy

I silnik chodzi cały czas równo.

IMG_20220818_082447.jpg

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v