Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kris91 napisał:

Ze tak zacytuję satyrycznie klasyka: "A zacytuj mi  gdzie napisałem, że źle lub nieprawdę napisałeś? Chciałeś zabłysnąć, a się tylko ośmieszyłeś" 🙊🙊🙊😂😂

👍👍 dobre 😁

Pafnucy napisał:

jak byś miał jd to byś zrozumiał 🤪 nowy 665zł ale tym wszystko ruszy 😉 jak ruszy 🤭

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

👍👍 dobre 😁

jak byś miał jd to byś zrozumiał 🤪 nowy 665zł ale tym wszystko ruszy 😉 jak ruszy 🤭

Hvjdyra przed rozruchem na 3 zdrowaśki w ognisko😁😁😁

• Haha 1
Opublikowano
kris91 napisał:

No wlasnie nie wiem co myslec o tym, zdebilniałem bo wczoraj była u mnie jakby nigdy nic i skakała nade mną, że trochę denerwowało mnie to jakoś, jak jakiegoś małego dzieciaka traktowała 🤔

Nie wiem dlaczego, ale wyobraziłem sobie, że jak skakała nad tobą to była nago. 🙊

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Będę jeszcze dziś to zerkne.

Kupił poniżej 30 ten ciągnik ale na 80 procęt silnik będzie wymagał remontu

A co się dzieje ? No to jak za 3512 dobra cena, ale i liczyć się trzeba z kosztami ;/ 

Opublikowano
kris91 napisał:

No wlasnie nie wiem co myslec o tym, zdebilniałem bo wczoraj była u mnie jakby nigdy nic i skakała nade mną,

Choroba dwubiegunowa? 🤔 Wybadaj kiedy ma okres, może tu trzeba szukać przyczyny zmiennych faz rozrządu. 😉 😂 A najlepiej to pozbaw ją tej comiesięcznej huśtawki nastrojów. 😉

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, radekz200 napisał:

Łolek co tam masz za przyczepy?

Cofnij się dwie strony, takie tańsze trochę i chyba masz nie daleko  bo mniej niż 200

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

Kurła ale sie nic nie chce. Stary dzisiaj.do.lasu sie wybierał zeby reszte gałęzi posprzątać z wczoraj. Moja małżonka mówi do niego ze jestem.chory to on juz mowi ze to nie pilne ale oboje pojechali,niedawno wrocili. Myslal ze pojade ale jak sie dowiedzial ze nie to juz zmiana gadki bo wie ze beze mnie to nie robota😀

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Choroba dwubiegunowa? 🤔 Wybadaj kiedy ma okres, może tu trzeba szukać przyczyny zmiennych faz rozrządu. 😉 😂 A najlepiej to pozbaw ją tej comiesięcznej huśtawki nastrojów. 😉

O ile ta huśtawka nie nazywa się pierwszym trymestrem 😬😬😬🙊

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Jak pracowałem na składzie celnym to sekretarka opowiadała jak podczas sexu mąż pytał mogę do końca, a ona że nie, o to już za późno mówi mąż itym sposobem powiększyli rodzinę 

• Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, kris91 napisał:

No wlasnie nie wiem co myslec o tym, zdebilniałem bo wczoraj była u mnie jakby nigdy nic i skakała nade mną, że trochę denerwowało mnie to jakoś, jak jakiegoś małego dzieciaka traktowała 🤔

to ją zaproś na mały wyjazd w weekend zamiast pisać na forum .

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Przymusu nie było żeby iść na VAT.

O i proszę , bardzo dobrze powiedziane  , nawet laika daje 😛

Jednak to chyba prawda co ludzie gadają że na mądrej głowie nie chcą włosy rosnąć 😊

Opublikowano
35 minut temu, Łolek napisał:

Nie jestem a czemu pytasz 

A tak , bo VAT to teraz bardzo modne słowo we wszystkich tematach 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Jak pracowałem na składzie celnym to sekretarka opowiadała jak podczas sexu mąż pytał mogę do końca, a ona że nie, o to już za późno mówi mąż itym sposobem powiększyli rodzinę 

Marek dobre 😂 , normalnie mógłbyś pracować w ministerstwie rodziny i polityki społecznej 🤭 i 500 + nie potrzebne by było , tylko byś prowadził szkolenia z facetami

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

A tak , bo VAT to teraz bardzo modne słowo we wszystkich tematach 

Ja powtarzamze moja żona nie na wacie ino na podpaskach 

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Marek dobre 😂 , normalnie mógłbyś pracować w ministerstwie rodziny i polityki społecznej 🤭 i 500 + nie potrzebne by było , tylko byś prowadził szkolenia z facetami

Bym cię zrobił rzecznikiem prasowym albo wodnikiem 

Wyobraź sobie jak ona to opowiadała to my po podłodze się kładliśmy że śmiechu i ona też się w końcu smiala

Edytowane przez Łolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v