Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, TheraRolnik napisał:

@Drewnopoulos szpadel już kupiłeś ? Dziurę już se kopiesz ?

twoje posty są niepoważne. wyłania się z  nich postać człowieka który żyje wyłącznie życiem doczesnym tym co dziś i  tym że wstanie kiedy chce, mamusia obiad, a tata zatankuje do pełna 100 zł w kieszeń wsadzi gdy synuś pójdzie w tango przed i ma gdzieś co będzie jutro, co będzie gdy nadejdzie prawdziwe życie, kiedy nie będzie wolnej woli tylko to co Pan powie nie można się sprzeciwić. 

Opublikowano
24 minuty temu, Krzak napisał:

Nie wiem jeżeli ktoś wychował się w innej religii i nie miał szansy poznać Chrystusa ale był dobrym człowiekiem to pewnie dobry Bóg inaczej patrzy na takiego człowieka jakoby był to katolik i innymi kryteriami ocenia.Podobno od katolika się najwięcej wymaga aby się zbawił,wiele świadectw ma i ułatwień niż np muzułmanin.  Ale to już trzeba z teologami na te tematy rozmawiać.

@gregor1284 widzisz... Niepotrzebnie się za nim wstawiałeś

• Sad 1
Opublikowano
21 minut temu, Pafnucy napisał:

dziwne że przytomnie piszesz jeszcze. aż mało prawdopodobne przy takiej,

Pewnie termometr świruje. Babcia gdzie jej normalna temperatura to ok. 35,5 teraz miała 38 a za chwilę 29.5 więc no... Choć ja lepiej się czulem przy 38.8 niż przy 37 

Opublikowano
33 minuty temu, Drewnopoulos napisał:

twoje posty są niepoważne. wyłania się z  nich postać człowieka który żyje wyłącznie życiem doczesnym tym co dziś i  tym że wstanie kiedy chce, mamusia obiad, a tata zatankuje do pełna 100 zł w kieszeń wsadzi gdy synuś pójdzie w tango przed i ma gdzieś co będzie jutro, co będzie gdy nadejdzie prawdziwe życie, kiedy nie będzie wolnej woli tylko to co Pan powie nie można się sprzeciwić. 

Pisz dalej tą historyjkę... Jestem ciekawy zakończenia 🙊

Opublikowano
42 minuty temu, Drewnopoulos napisał:

Jestem w Ostrowcu. Za pół godziny czekaj na skrzyżowaniu Polnej i Radwana obok PSP, załóż czerwoną czapkę żebym Cię mógł poznać😁

Opublikowano
jacus napisał:

dalej nie macie kto grzac ?? czy cos sie zmienilo.

ja juz ma 3 raz swirusa-przezylem ,chco nie bez konsekwencji..

Jakie to konsekwencje?

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Jak chcesz to w Warszawie taki dobry lekarz przyjmuje, w telewizji go kiedyś pokazywali, chcesz namiary??

Wiesz że dobry bo sam do niego chodziłeś i pomógł Ci

Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał:

Jestem w Ostrowcu. Za pół godziny czekaj na skrzyżowaniu Polnej i Radwana obok PSP, załóż czerwoną czapkę żebym Cię mógł poznać😁

Będzie wp***dol? 😂🤭

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

41 i 6

Ale jesteś napalony sorry rozpalony 

Dwie aspiryny i pod kołdrę  ale najpierw zobacz na innym termometrze chyba że ten w herbacie trzymasz 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Agrest napisał:

42 minuty temu, Drewnopoulos napisał:

i będzie stał jak Najman 🤔 potem tą czerwoną czapkę sprzeda 😁😜👍

Wojtek98 napisał:

Kurła, a kto to je tyn cały drewnopuluś? 

taki fa tasta ni ze wsi ni z miasta 😛

Opublikowano
3 minuty temu, Wojtek98 napisał:

Będzie wp***dol? 😂🤭

Nie, chcę poznać osobowość roku😁

Kurna 4 minuty wizyta u doktora i 150 zł😤

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzak napisał:

Nie wiem jeżeli ktoś wychował się w innej religii i nie miał szansy poznać Chrystusa ale był dobrym człowiekiem to pewnie dobry Bóg inaczej patrzy na takiego człowieka jakoby był to katolik i innymi kryteriami ocenia.Podobno od katolika się najwięcej wymaga aby się zbawił,wiele świadectw ma i ułatwień niż np muzułmanin.  Ale to już trzeba z teologami na te tematy rozmawiać.

Szkoda ze ta religia nie wiele ma wspólnego z pierowtnym nauczaniem, teraz tylko mamona rządzi w kościele 

1 godzinę temu, Drewnopoulos napisał:

to są ważne sprawy bardzo ważne, nie można udawać, że nic się nie dzieje, bo to rozwiąże problemu. tu jesteśmy tylko chwile a tam całą wieczność. "tam" trzeba inwestować już tutaj, bo tam jest nasz dom, nasz świat i tam będziemy zbierać owoce, które  posadzimy tutaj. nie inwestujcie w maszyny nie konsumujcie wpłacajcie na ojca rydzyka na caritas, to jest to ziarno które wysiejecie i które zbierzecie w niebie.

wystarczy, że jesteś dobrym człowiekiem.

Ty to jak działa ta reinkarnacja, jest się cały czas pod innymi postaciami czy jednak nie 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v