Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

u nas jest takie powiedzenie-chocbys wstawal i przykucal i tak buca i tak buca......to jest wlasnie taki przypadek.

nie tylko zestawy naprawcze oryginalne zetorowskie byly wymieniana ale i wal. szczelnosc bloku nie byla robiona-przed remontem nie wywalal.

po sezonie dam mu jeszcze jedna szanse , mam dwie sprawdzone glowice,wywale te stare i zobacze co bedzie dalej.

Opublikowano (edytowane)

Ale dmucha spalinami w uklad chlodzenia ?

W moim Reno ja stukelo pond 10 tys mth zaczela , falowac temp . po duzym obciazeniem , do tego zaraz po zgaszeniu bylo slyszalne przelewanie w bloku . a z korka chlodnicy bylo czuć won spalin , 

Uszczelka , byla delikantnie nie szczelna , ale nie wypalona , zplanowalem i juz 8 lat i 2000mth jest spokoj 

Edytowane przez V12
Opublikowano

jacus kłamczuszku aatititi, walisz farmazony i bajeczki, weeź... mógłbyś być trzecim bratem grimm, kariera murowana! Mógłbyś dzisiaj zmieniać uszczelki w jakimś fendzie, albo deutzu, a nie w starym zetorze... ooo bożee. Najpierw piszesz że tylko planowanie bloku mogłoby pomóc w twoim ciągniku, a dwa posty dalej że nawet już blok splanowałeś i dalej to samo. Dolewasz wody, za chwilę płyn masz, za chwilę znowu że wodę lejesz... dejta spokój, walisz w **ja grubo

A prawda jest taka, że nic w nim nie zrobiłeś, tylko wywaliłeś termostat i tak jeździsz aż zarżniesz to na amen

• Like 1
Opublikowano

6 godzin temu, Agrorozkminiacz napisał:

jacus kłamczuszku aatititi, walisz farmazony i bajeczki, weeź... mógłbyś być trzecim bratem grimm, kariera murowana! Mógłbyś dzisiaj zmieniać uszczelki w jakimś fendzie, albo deutzu, a nie w starym zetorze... ooo bożee. Najpierw piszesz że tylko planowanie bloku mogłoby pomóc w twoim ciągniku, a dwa posty dalej że nawet już blok splanowałeś i dalej to samo. Dolewasz wody, za chwilę płyn masz, za chwilę znowu że wodę lejesz... dejta spokój, walisz w **ja grubo

A prawda jest taka, że nic w nim nie zrobiłeś, tylko wywaliłeś termostat i tak jeździsz aż zarżniesz to na amen

a ty dziecko specjalnej troski myslisz ze mam go tyle dni ile ty masz w glowie rozumu ?? musialbym sie z toba na mozg zamienic zeby w zimie na wodzie jezdzic. juz kilka lat z tym sie bawie

Opublikowano

jacus napisał:

a ty dziecko specjalnej troski myslisz ze mam go tyle dni ile ty masz w glowie rozumu ?? musialbym sie z toba na mozg zamienic zeby w zimie na wodzie jezdzic. juz kilka lat z tym sie bawie

No ale czajnik 😆 co do tego płynu to się przyznaje, zły przykład z pośród wszystkich twoich bajek wybrałem, ale Ty i tak nie zaczaiłeś czajniku, że oszust jesteś , tak jak i nie zaczaiłeś wiekszości moich pytań i pytań ludzi co ci pomóc chcieli. Wolisz albo zlać całkiem pytanie, albo wymyślasz bajki co tam nie było robione itd. ale za chwilę ci się bajki poj*ebały bo scenariusz już inny był w 🤥🤥🤥 A no bawisz się parę lat bo ty nawet samego siebie oszukujesz, masz swój świat typie, wkrecasz sobie jakieś historie i w nie wierzysz to se wierz ale nie oszukuj ludzi. wstydź sie

Opublikowano

jak to dobrze ze wakacje juz sie koncza i dzieci pojda do szkol bo juz im sie nudzi.. od tego siedzenia na zdalnych lekcjach to im sie miesza w glowach..

mam ci poszukac faktur z agrozeto ???

Opublikowano

🤥

Dnia 22.08.2021 o 09:26, jacus napisał:

ja mialem wielokrotnie-juz 2 glowice nowe zalozylem i dalej grzeje sie i wywala wode- wyciaglem termostat i tak jezdze, wode dolewam - chyba tylko planowanie bloku pomoze, uszczelki metalowe zalozylem,kluczem dokrecane, nawet wtryski pare razy sprawdzane-chco nie wiem czy maja cos wspolnego.

Dnia 22.08.2021 o 20:25, jacus napisał:

mialem uszczelki metalowe,z silikonem ,takie za 25 i za 5 zlotych i dalej wywala,blok planowany przy ostatnim remoncie, glowice planowane,dwie nowe zalozone, szczelnosc sprawdzona,zaplon ustawiony, wtryski sprawdzone, klucz dynamometryczny mam i co z tego jesli to nic nie pomaga, wole od czasu do czasu dolac deszczowki zamiast wydac  znowu na remont.