Skocz do zawartości

Rolnik szuka żony 8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o to to/. dobrze napisałeś!

4 minuty temu, akooo napisał:

Ale są też normalni. Nie wiem trzeba jakoś wyczuć, rozeznać się. Trzeba postawić na wartości wielu się z tego śmieje ale bez wartości moralnych daleko się nie zajedzie. Pierwsza lepsza burza i wszystko się wali.

wszystko się ciągle przewartościowuje...

Opublikowano
6 minut temu, akooo napisał:

Ale są też normalni. Nie wiem trzeba jakoś wyczuć, rozeznać się. Trzeba postawić na wartości wielu się z tego śmieje ale bez wartości moralnych daleko się nie zajedzie. Pierwsza lepsza burza i wszystko się wali.

Oczywiście że są normalni tylko na takiego trafić. Teraz łatwiej jest wywalić związek do kosza niż go ratować. A wartość to każde ma inne więc należy tak się dobrać aby mieć podobne poglądy albo akceptować. Pato dziewczyna będzie ciągnąć do patusow

• Like 1
Opublikowano

Ale i niejednego czy niejedna druga połowa na lepsze zmienila. Ale to temat rzeka trzeba rozeznać

Opublikowano

Musi trafić swój na swego. Jeśli jest prawdziwa miłość to się nie szuka przygód na boku. Wystarczy że para jest z innych powodów niż miłość to wystarczy że pojawi się ktoś ładnej czy lepszy i koniec związku

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, cinek1808 napisał:

Musi trafić swój na swego. Jeśli jest prawdziwa miłość to się nie szuka przygód na boku. Wystarczy że para jest z innych powodów niż miłość to wystarczy że pojawi się ktoś ładnej czy lepszy i koniec związku

dobrze powiedziane, moja żona z miasta i z rolnictwem nic wcześniej nie miała styczności no może oprócz jakiegoś tam wyjazdu do Niemiec na jabłka a nie ma problemu żeby obrządziła bydło, rwała truskawki czy maliny, zbierała ziemniaki. No skarb dziwucha 😁 W sąsiedniej wsi było małżeństwo które trwało może z rok. Nie dogadali się przed ślubem bo on myslał, że ona przyjdzie do niego a ona, że on do niej. Teraz jemu zostały odwiedziny dziecka i alimenty a wystarczyło się jakoś ogarnąć przed ślubem. 

• Like 3
Opublikowano

Różni ludzie mają konta na portalach randkowych. Jedni szukają partnera/partnerki do stałego związku inni zaś tylko do seksu. Każdy też ma swoje oczekiwania wobec drugiej osoby. Liczy się głównie wygląd a dopiero w drugiej kolejności cechy charakteru. Na portalach randkowych można utknąć na kilka lat i nie poznać nikogo, z kim można związać się na dłużej a czas nieubłaganie mija.

• Like 2
Opublikowano
bergman31 napisał:

Różni ludzie mają konta na portalach randkowych. Jedni szukają partnera/partnerki do stałego związku inni zaś tylko do seksu. Każdy też ma swoje oczekiwania wobec drugiej osoby. Liczy się głównie wygląd a dopiero w drugiej kolejności cechy charakteru. Na portalach randkowych można utknąć na kilka lat i nie poznać nikogo, z kim można związać się na dłużej a czas nieubłaganie mija.

Bo trzeba szukać a nie pisac bo pisać i to często z kilkoma na raz. No i spotkać się

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, akooo napisał:

No dobra ale żeby do takich skrajności się uciekać jak tv żeby czyjąś randkę cala Polska oglądała? A jak powiesz czy zrobisz coś głupiego jak to na randce to potem pół Polski memy robi. Juz pomijam fakt ze są to kandydatki i muszą ze sobą rywalizować mieszkając razem.Chora formuła programu. Mało to normalnych portali randkowych gdzie można kogoś poznać?

Ja podchodzę do tego tak, że: w tv zrobili rozgłos że poznały się tam jakieś pary i widzisz te pary w telewizji.  A kto nie jest odważy ten nie pije szampana więc laski do tego ciągną, nawet jeśli nie wybierze ich rolnik to mają za darmo rozgłos i setki zaproszeń na facebooku. A później wybierasz sobie, który jest ładniejszy i wsio :) 

A tak poza tym, jakie są normalne portale randkowe? Większość ale z gównażerią na jedną noc albo ze zboczeńcami, którzy wysyłają zdjęcia swoich przyrodzeń - wnioskuję po opiniach z internetu bo sama takich kont nie posiadam. 

Edytowane przez Ate
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Ate napisał:

nawet jeśli nie wybierze ich rolnik to mają za darmo rozgłos i setki zaproszeń na facebooku :) 

Bo nie chodzi o to żeby złapać królika, tylko właśnie o to żeby go gonić xD 

• Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, Ate napisał:

A tak poza tym, jakie są normalne portale randkowe? Większość ale z gównażerią na jedną noc albo ze zboczeńcami, którzy wysyłają zdjęcia swoich przyrodzeń - wnioskuję po opiniach z internetu bo sama takich kont nie posiadam. 

Opinie w internecie są różne, w zależności kto je pisze. Przecież od bardzo dawna pisze się opinie za pieniądze.

Sam mam konta na dwóch popularnych portalach randkowych a i tak poznać kogoś interesującego graniczy z cudem. Konta mam od kilku lat, tak jak większość osób korzystających z portali randkowych. 

40 minut temu, jajonasz napisał:

Bo nie chodzi o to żeby złapać królika, tylko właśnie o to żeby go gonić xD 

Od tego ciągłego gonienia za królikiem można się całkiem zniechęcić i umrzeć "z głodu". 

5 godzin temu, akooo napisał:

Bo trzeba szukać a nie pisac bo pisać i to często z kilkoma na raz. No i spotkać się

Przecież portale randkowe są po to aby ułatwić szukanie drugiej połówki. Pisać to można parę dni i albo umówić się na randkę w realu albo zakończyć znajomość.

Opublikowano (edytowane)

Milosc w zwiazku to troche jak dzialanie maszyny, tu i tu muszą zgrywac sie wszystkie elementy, aby maszyna dzialala poprawnie, wystarczy, ze jeden z nich albo bedzie niewystarczajacy i maszyna moze nie dzialac lub dzialac niepoprawnie.

Nie ma co ukrywac, na portalach randkowych liczy sie przede wszystkim:

1.Wyglad

2.Charakter

Na Tinderze mozna rozróżnić 5 sytuacji:

1.Lajkują najczesciej dziewczyny, ktore nie są w guście.

2. Jesli juz są ladne to najczesciej w bonusie z dziecmi.

3. Szukaja erotycznych uniesien 

4. Lajkuja seryjnie na chybił-trafił, czyli na zasadzie "a moze sie trafi książę".

5.Mieszkaja 500 km stad...

Mozna by sie pokusic o stwierdzenie, ze znalesc taka, ktora odpowiada Ci wygladem i zachowaniem to troche jak wygrac los na loterii, zalezy od szczescia.

Edytowane przez patryk546
Opublikowano

Na Tinderze dłużej zakładałem profil niż miałem tam konto. Powód? Patrz punkty 1, 2 i 3.

Na Badoo jest trochę lepiej ale w przedziale wiekowym 30-40, to głównie panie z dziećmi lub z poważną nadwagą.

Sympatia wypada znacznie lepiej ale i tu różowo nie jest, szczególnie jak się mieszka na wsi z dala od dużych miast.

1 godzinę temu, patryk546 napisał:

Mozna by sie pokusic o stwierdzenie, ze znalesc taka, ktora odpowiada Ci wygladem i zachowaniem to troche jak wygrac los na loterii, zalezy od szczescia.

Czasami trójkę trafię w totka😀. Gorzej z poznaniem kogoś ciekawego.

Opublikowano
35 minut temu, bergman31 napisał:

Na Tinderze dłużej zakładałem profil niż miałem tam konto. Powód? Patrz punkty 1, 2 i 3.

Na Badoo jest trochę lepiej ale w przedziale wiekowym 30-40, to głównie panie z dziećmi lub z poważną nadwagą.

Sympatia wypada znacznie lepiej ale i tu różowo nie jest, szczególnie jak się mieszka na wsi z dala od dużych miast.

A co ci nadwaga przeszkadza? Ty pewnie jak model z hollywood? :)

Zapisani Sobie dobry portal.

Opublikowano
55 minut temu, bergman31 napisał:

Panie cały internet żeś zwiedził w poszukiwaniu kobity 😁 

Opublikowano
1 minutę temu, cinek1808 napisał:

Dziewczyny z kilkoma kg więcej nie są złe. Wolę takie niż modelki. 

Nie ważne jak się mówi ważne aby się mówiło

O to to. Ci co szukają modelek często kończą jako starzy kawalerowie. A nieraz szczęście jest tuż obok.