Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie chaotycznie to napisałeś. Chcesz używać dodatkowego rozdzielacza czy pozostać przy obecnym? Jeśli dodatkowy to najłatwiej wstawić zawór trójdrożny kulowy na zasilaniu rozdzielacza i zasilać raz jeden a raz drugi rozdzielacz. Jeśli chcesz sterować rozdzielaczem oryginalnym ale nie wpinać w gniazda należy zastosować trójniki przed gniazdami ( dodatkowo można zastosować kulowe zawory 2 drożne na przewodach od tura jeśli chciałbyś sterować np maszyną a tur pozostanie nieruchomo ).

Opublikowano

Ja nie chcę zaworów kulowych tym bardziej łączyć równo rozdzielczy. Chce aby rozdzielacz od tura był zasilany jako pierwszy z pompy a spływ żeby zasilał już rozdzielacz ciągnika. Oraz jeszcze bezpiecznik gdzie wpiąć. Ja wiem jak to zrobić tylko gorzej z wykonaniem bo nie wiem w które miejsce

Opublikowano
Dnia 15.02.2021 o 21:51, peewee1984 napisał:

I co ten zawór ma mi dać tylko i wyłącznie przelew to mam go również w rozdzielaczu od tura

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Łukasz98
      Witam chcę zrobić wspomaganie na orbitrol jakie wymiary i czy mogę przewiercić to na środku by przyczepić silownik

• Przez pioootrek14
      Witam, Panowie mam pytanie na temat przyczepy D35, A mianowicie chciał bym przerobić ja na wywrot do tyłu i zastanawiam się czy jeśli umieści się dwa tłoki te które kipruja  na bok w środkowej części obok siebie to wydoli na kiper w tył oraz jakie modernizację by trzeba jeszcze zrobić oprócz przeróbki tylnych uszow??
    • Przez jacobsxx
      Witam, mam pytanie czy jest ktoś zorientowany jak odpowietrzyć układ paliwowy John deere 6195R.  
    • Przez Theprzemo205
      Witam chciałbym pomalować swoją c 355 tak jak na tym zdjęciu. szukałem ale nie mogę znalezć numeru ral. Głównie chodzi mi o ten żółty. Może ktoś pomoże.

• Przez jasio68101
      Nazwa pliku: Oficjalny dodatek FENDT
      Plik Dodał: jasio68101
      Plik wysłano: 25 maj 2012
      Plik zaktualizowany: 27 maj 2012
      Kategoria pliku: Ciągniki / Tractors

Oficjalny dodatek.
      Wprowadza całą rodzinę Fendta z LS2009 do wersji LS2011

Kliknij tutaj aby pobrać plik
  • Dodaj nową pozycję...
v