Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rolnik200598 napisał:

Ze mnie już nie będzie bo ja bym tak nie został, jak spać to we własnym wyrze a nie tłuc się po nocy albo spać u obcych.

A jeszcze z obcą kobitą, to już naprawdę tragedia, gdzie tu puścić bąka.    xD

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 minuty temu, deSilva napisał:

obcą kobitą,

Toż żona to obcy człowiek, to jakże tak spać razem. Osobne łóżka a jeszcze lepiej osobny pokój.

Opublikowano

A jak chcesz  poruchać, przez przedłużacz?   :P

1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Toż żona to obcy człowiek, to jakże tak spać razem. Osobne łóżka a jeszcze lepiej osobny pokój.

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Ta kwestia mnie ani nie interesuje ani nie dotyczy.

Taaaa jakby Ci się wewaliła jaka z gołą d*pą do łóżka to by Ci pała oczy wybiła.   xD

Opublikowano

Córeczka pyta mamę: 
- Co to jest impotencja? 
- Hmm... widzisz... to jest tak, jakbyś chciała grać ugotowanym makaronem w bierki.

12 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Na pewno, już to widzę a raczej nie widzę.

Czyli tak będzie:

Henryk ma 95 lat i mieszka w domu starców. Każdego wieczoru, po kolacji Henryk wychodził do ogrodu, siadał na swoim ulubionym fotelu i wspominał swoje życie.
Pewnego wieczoru, 87-letnia Stefania spotkała go w ogrodzie. Przysiadła się i zaczęli rozmawiać. Po krótkiej konwersacji Henryk zwraca się do Stefanii z pytaniem:
- Wiesz o czym już całkiem zapomniałem?
- O czym?
- O seksie.
- Ty stary pierniku! Nie stanąłby Ci nawet gdybyś miał przyłożony pistolet do głowy!
- Wiem, ale byłoby miło gdyby ktoś potrzymał go chociaż w ręce. 
I Stefania zgodziła się. Rozpięła Henrykowi rozporek i wzięła jego pomarszczonego fi**ka do ręki.
Od tego czas co wieczór spotykali się w ogrodzie. Jednak pewnego dnia Stefania nie zastała Henryka w umówionym miejscu. Zaniepokojona (wszak w tym wieku o wypadek łatwo) poczęła go szukać. Znalazła Henryka w najdalszym kącie ogrodu a jego fi**ka trzymała w ręku 89-letnia Zofia. Stefania nie wytrzymała i krzyknęła ze łzami w oczach:
- Ty rozpustniku! Co takiego ma ta lafirynda czego ja nie mam?!
- Parkinsona...

Opublikowano
6 minut temu, robert55555 napisał:

Czyli tak będzie:

Zobaczy mnie bez ubrania to ucieknie szybciej niż prędkość światła. Najważniejsze być świadomym swojego miejsca w społeczeństwie i nie zmienianie go na siłę oraz nie przecenianie swoich możliwości i nie robienie z siebie kogoś niż się nie jest.

-5, niebo czyściutkie.

Opublikowano

Jaki powinien być mężczyzną dla kobiet, jeśli mówimy o wyglądzie zewnętrznym.

Mężczyznamusi być tylko trochę ładniejszy od diabła. Na pewno jest tak w twoim przypadku, więc życzę ci więcej wiary w siebie.

Opublikowano
1 minutę temu, robert55555 napisał:

więcej wiary

Już w nic nie wierzę. Wygląd wyglądem, charakter równie paskudny.

Opublikowano

1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Zobaczy mnie bez ubrania to ucieknie szybciej niż prędkość światła. Najważniejsze być świadomym swojego miejsca w społeczeństwie i nie zmienianie go na siłę oraz nie przecenianie swoich możliwości i nie robienie z siebie kogoś niż się nie jest.

Żebyś się nie zdziwił jak Cię przewróci, wewali się na Ciebie,  krzyknie - na koń, gonić zbója,  i zacznie galopować w siną  dal.   xD

Opublikowano
Przed chwilą, deSilva napisał:

Cię przewróci

Łatwo mieć nie będzie, ponad 100kg masy własnej robi swoje.

Opublikowano
29 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Na pewno, już to widzę a raczej nie widzę.

4 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

No to mów że witaj brzusiu a żegnaj siusiu.

Opublikowano
21 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Jak złapie za jajca czy parowe to sam klekniesz i wtedy to już kolega napisał 😛

Opublikowano
41 minut temu, Rolnik200598 napisał:

We se włącz miss nastolatek na ipli to ci wróci wiara, jest na czym oko zawiesić. So tam takie w mojem typie 🙉😋🤩

42 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

To ty chuderlawy jak i ja 😃

Opublikowano

Ah tam. Zerknij choć kątem oka.  Warto :)

Przed chwilą, radekz200 napisał:

Kupiliście żonom lub kochankom? 😛

61785E8C-7DB4-4C34-A6DD-DECAD510F57B.jpeg

Mam rozumieć że to dla kochanicy z sąsiedniej gminy?

Opublikowano
42 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Lubię czytać Twoje posty odnośnie pszczół czy królików bo widać że to lubisz ale czasami ręce opadają.

-6, zimny wiatr, ogólnie zima ładnie wygląda przez okno w domu :).

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v