Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ciapata to wybuchową by mogła być🤔

Już nie oto  chodzi, ale po jakim kozojebcy poprawiać tfu, a murzynke można by jak to mówią brać w ciemno

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, gregor1284 napisał:

To on wkoncu mazur czy nie, bo się gubię 🤷‍♂️

powtarzam. oni tam swoje mapy mają . tak to jest. niby spokojne podlasie A jeszcze dwie krainy wyklete. Łomża i Suchowola 😪

Edytowane przez HF86
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, szymon09875 napisał:

Żeby było bliżej to bym Ci dziś kupców przysłał

Gdzie to kurła do lulkowa  W sumie jakby na dwa auta wracał to i zarobić można 🤔

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
20 minut temu, Andpol napisał:

Ile taki warty? maszyna syna dałem ogłoszenie to oglądają i wybrzydzają jutro na szrot jedzie silnik żyleta nie do zajechania 1,9 D.

IMG_20211103_132534.jpg

IMG_20211103_132546.jpg

Poczekaj uchodźcą sprzedaż pojadą chętnie tym do Germani 🙃

Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

On się trochę wstydzi pochodzenia. 😉

Ba no co się dziwić. Czy z Ciebie nie bucha rasizm lokalny? 

11 minut temu, HF86 napisał:

powtarzam. oni tam swoje mapy mają . tak to jest. niby spokojne podlasie A jeszcze dwie krainy wyklete. Łomża i Suchowola 😪

Masz Ci los. Te mapy to jakieś starodawne czy tworzone na bieżąco? 

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Poczekaj uchodźcą sprzedaż pojadą chętnie tym do Germani 🙃

Nie bo do 11 ubezpieczenie rate trzeba zapłacic 400 a na szrocie 600 dadzą.

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ba no co się dziwić. Czy z Ciebie nie bucha rasizm lokalny? 

Masz Ci los. Te mapy to jakieś starodawne czy tworzone na bieżąco? 

tam inny świat to i mapy inne.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale raczej dostatnio tam żyją czy bida? Wierzą w Boga czy jakieś inne wierzenia mają? 

to byś musiał sam zobaczyć. A jeszcze jakby w dzień handlowy 🙉

wierzą  nawet liście pod kościołem pograbione mają. 

Edytowane przez HF86
Opublikowano

toc czytałeś jak zboża chciałem kupić. zboże za więcej zboża. jakieś błędne koło. A nawet jakby coś za darmo oddawać przyszło to standard że "co tak drogo, spuśc pan deczko "

temu takie bogate. 

Opublikowano
26 minut temu, Andpol napisał:

Nie bo do 11 ubezpieczenie rate trzeba zapłacic 400 a na szrocie 600 dadzą.

Zdążysz , oni już dziś po południu będą potrzebować 😊

Opublikowano

idę rozdawać nagrody cielakom w zamian że nie zdechly. niech ich unia przywita. 

na ten obiad u Bananka chyba się nie doczekam 🤤

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

toc czytałeś jak zboża chciałem kupić. zboże za więcej zboża. jakieś błędne koło. A nawet jakby coś za darmo oddawać przyszło to standard że "co tak drogo, spuśc pan deczko "

temu takie bogate. 

Takie cechy to i ja mam 🤔 może oni z Kurpsi wyrzucone są za coś? 

3 minuty temu, HF86 napisał:

idę rozdawać nagrody cielakom w zamian że nie zdechly. niech ich unia przywita. 

na ten obiad u Bananka chyba się nie doczekam 🤤

Za to że da Ci udko z gęsi może oczekiwać w zamian dwóch żywych gęsi od Ciebie 🙊

Opublikowano

toc kurpsie to podobno wredne górale co ich na statek do USA nie wpuscili i obiecane że następnym popłyną i tak zostali i czekają. 

Opublikowano

temu kazał te jabłka przywieźć. on gęś ja jabko i wyjdzie ze statystyki że jedliśmy gęś z jabłkami 😂

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

To se pojadłeś. Pffff.

gościom co od strony Kuźnicy idą zostawiasz 🤔

Opublikowano
18 minut temu, HF86 napisał:

toc kurpsie to podobno wredne górale co ich na statek do USA nie wpuscili i obiecane że następnym popłyną i tak zostali i czekają. 

Kurła toć jak kulumb do hameryki dopłynął to już kurpsie putraw grabzili. Wtedy juesa nie było. Ale jak to jeszcze odsiew od takich ludzi o których piszesz to tam musi ciekawie być 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v