Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dobrej Nocy

🤫😄

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

@deSilva @pafnucy ja to się tak tylko zastanawiam. Do przykladnych nie należę, prędzej by mi było do tych złych, ale mimo tego takie zachowania jak rżniecie komuś żony to jest może nie tyle skrajnie nie moralne, A... ?? 

Dla mnie lekkie zezwierzęcenie.

Opublikowano
7 minut temu, stempos1980 napisał:

EGR to ujdzie jeszcze ale dpdf to kłuje rowu możesz powiedzieć przy oględzinach bo wycięcie teraz jest mocno nie legalne 

EGR sam zrobiłem offtopa w pasku😁

Bede się martwił później. Póki co jeszcze parę lat nim polatam 

W starszych to się blachę wstawiało i było git, w nowych bez komputera EGR już nie wyłączysz

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Co do pracy w niedzielę to ostatnio była rozmowa z biskupem na dożynkach u nas w parafii  ale i tak niektórym się nie przetłumaczy 

znaczy biskup nie zrozumiał że w niedzielę ma nie robić?

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Co do pracy w niedzielę to ostatnio była rozmowa z biskupem na dożynkach u nas w parafii  ale i tak niektórym się nie przetłumaczy 

Co tam biskup, czy ksiądz, każdy wierzący sam powinien wiedzieć i we własnym sumieniu rozstrzygnąć czy dana praca jest naprawdę konieczna i czy nie można odłożyć tego na później.

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Kupiłeś jakieś te przyczepy?

Jedna kupiłem dziś za Płockiem kawalątek

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Cisne i ja drzemać. Pierdyknąć szklaneczke szkockiej i można spać. 

Fajfoclock? To już nie masz normalnego alkoholu?

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Jedna kupiłem dziś za Płockiem kawalątek

e no Pnie... i tak bez fotki jaki?? no jak to tak?

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Fajfoclock? To już nie masz normalnego alkoholu?

Mam od Przemka. Mam i czysta, dostałem i jakoś mi tak posmakowało.  Posmakuj jack danielsa z cynamonem, mi podchodzi, fajny smak ma 🙂

Przed chwilą, pafnucy napisał:

e no Pnie... i tak bez fotki jaki?? no jak to tak?

Jak się wyszykuje to wstawię, tera to wstyd. 

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Hl? 

D732

Opublikowano (edytowane)

D732, na balonach czy 20 tkach?

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Jak się wyszykuje to wstawię, tera to wstyd.

no taka najlepsza. najwięcej komentarzy.

sam z miejsca zapytam dzies miał oczy takie coś kupić... :D

Opublikowano
4 minuty temu, pafnucy napisał:

znaczy biskup nie zrozumiał że w niedzielę ma nie robić?

Mówił że jeżeli trzeba to trzeba bo to jest nasz chleb i utrzymanie rodziny i księży też.

Gorszym grzechem jest zaniedbanie i lenistwo w postaci wymówki że dziś niedziela.

Jest też takie coś jak dyspensa 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, deSilva napisał:

D732, na balona czy 20 tkach?

Na balonach 

no taka najlepsza. najwięcej komentarzy.

sam z miejsca zapytam dzies miał oczy takie coś kupić... :D

Nie wim. Miało być tanio a wyjdzie drogo 🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

a wyjdzie drogo

piniendze to nie wszystko....

Opublikowano

To i tak na naczeposkie będzie robione. 

Przed chwilą, deSilva napisał:

Ja mam fabrycznie dwie na 20 tkach

piniendze to nie wszystko....

Ale wszystko bez piniendzy jest nic 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v