Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

Weź rozped i pier... się wiesz w co 

Że niby w to?

Co ci moja dynia zawiniła?🤣

1 minutę temu, soltys48 napisał:

to ja chiba najlepi trafiłem😍

Gesslerową?🤭

20210525_191922.jpg

Opublikowano
8 minut temu, slawek74 napisał:

szukaj coś takiego https://youtu.be/2lz9JUADVl0 można też poszukać dwukaruzelowej do środka do sześćdziesiątki

Sławek no fajne  , tylko to słabe trawy trzeba mieć , w dobrej taki pokos upierdzieli że sipma mi nie poradzi 😉

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

nic a nic 😁 jak moja przed ślubem 😁 pierwsza zupa miała wiwcej soli niż sama sól w sobie 😜

Doskonale☺ się zakochałem🥰

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

Co to za agresja 🙆‍♂️

Gdzie tu agresja? Rodeo jedynie

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Doskonale☺ się zakochałem🥰

Tak lubisz sól?

Kto dużo soli, najczęściej mało pieprzy🤣🤣🤣🤭🤭🤭

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

nie wiesz co mówisz

Wiem. Tak trzeba robić żeby gosposie zatrudnić 😁 córka miała by raj 😁

Przed chwilą, Agrest napisał:

Tak lubisz sól?

Kto dużo soli, najczęściej mało pieprzy🤣🤣🤣🤭🤭🤭

Eee.  Eee. Kurna mać looknij posta wyżej. Tak trzeba żyć 😂

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

imię takie samo a gotuje yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.............

Byle jak kostroperz w kuchni nie wyglądała, bo jak geslerową z tymi kołtunami w kuchni widzę, to aż opalarką potraktować by się ja chciało🤣

Opublikowano
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

Z Ciechanowa przysłali, jakaś firma, dokładniej mogę sprawdzić jak chcesz 

Muszą ludzie w szoku być, Sławek co każdy kawałek kupował teraz sam sprzedaje;)

I popieram kolegę @Ursus932, twoja córka chyba za mloda na samodzielne mieszkanie

To cebulija strony to żeby jakich guzów nie dostały od stania 😂

Opublikowano

Kurna próbuje wszystkich sposobów i Sławek ciągle jest na nie. Co jest z tym chłopem? 🤔🤔🤔

Opublikowano

Kup mu 2ha po sąsiedzku, plus dwa byki po 1000kg i rura mu zmięknie🤣

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

@danielursus3p pisz który bo tu dwóch

No łukowski kurcza. 

Kup mu 2ha po sąsiedzku, plus dwa byki po 1000kg i rura mu zmięknie🤣

Kurna tam kurnikarze i tirowce. Cena wywindowane. Taniej będzie 15 letnie fenta na Vario zapitolić dla Sławka z Trzebieszowa🙉

Opublikowano

Uuu, targujesz się dajesz tylko 25% . Może pozwali Wam przez płot zdanie zamienić🤣

Opublikowano

Uuu, targujesz się dajesz tylko 25% . Może pozwali Wam przez płot zdanie zamienić🤣

Od siebie 100 %. Dla M . wiele bym dał 😁 na przykład fendta na vario😂😂😂

Opublikowano
2 godziny temu, Bartek933 napisał:

@Cebulj nie ma sensu dawać Ci kolejnych ostrzeżeń i prosić o zachowanie minimalnego poziomu wypowiedzi.

Żegnaj 

Gratuluję decyzji 😉

3 godziny temu, 6465 napisał:

To szerokie kapcie ja mam 520/70. Wydają się szerokie

Chcialem 600 ale srednio sie na feldze układała. 

Opublikowano

To nic nie zmieni. Sławek mówił że córa jak ślubna jak chłopa zobaczy na strych sp***rza😂

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Od siebie 100 %. Dla M . wiele bym dał 😁 na przykład fendta na vario😂😂😂

Nie mów tak że 100%, bo będzie nisko Cię oceniał🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v