Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

przez najbliższe parę dni, pewnie nic, albo bardzo niewiele 😉

Opublikowano
Dnia 23.12.2021 o 17:48, Robkos75 napisał:

Niezły cwaniak .On tylko  dla nich kupuje .Z ceną to on nie szaleje.

Ja już dwa lata tam nie sprzedaje cwaniak na potęgę a ceny najniższe w okolicy.

Opublikowano

20 zł za ha 25 mięsny netto na zywa jak ktoś chce to zapraszam :D ostanio byk 7 zł po 700 kg 5000 tys równa się 5 ton saletry teraz 5 ton 25 tys czyli 25 zł to nie wygórowana cena 

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano

na właściwe tory to dwadzieścia lat nie może trafić

u nas świni nie użyczysz na wsiach, bydło w ciągu dwóch lat zostało w dwóch gospodarstwach, owoce co roku nie zbierane, kartofle w tamtym roku zostały w polu

ludzie poszli do pracy w magazynach i chrzanią rolnictwo

Opublikowano
Dnia 25.12.2021 o 23:05, patrystyka napisał:

20 zł za ha 25 mięsny netto na zywa jak ktoś chce to zapraszam :D ostanio byk 7 zł po 700 kg 5000 tys równa się 5 ton saletry teraz 5 ton 25 tys czyli 25 zł to nie wygórowana cena 

Fajnie by było gdyby wzrosty cen środków do produkcji przekładały się bezpośrednio na ceny produktów ale w żadnej branży tak nie jest ... A nie czekaj! Właśnie tak jest w każdej wyjątek Rolnictwo!!!!!!

• Thanks 1
Opublikowano

mam kilka sztuk na sprzedaż 4hf ale typowe hf niestety i 6bardzo dobrych mieszanki belga, simenala i ch mam nadzieje że cena będzie po 13-14zł netto za chwilę i że ten spadek cen to tylko zagrywka zeby towaru się więcej pojawiło

Opublikowano

Mam na sprzedaż rozpłodnika czystego LM w wadze około 850-900kg w wieku 3,5 roku.. Miałem za niego ofertę 12,5 za kg ale nie sprzedałem... Sprzedawał ktoś czystego LM? Ile można wziąść za coś takiego ?

Opublikowano
32 minuty temu, Gargamel160 napisał:

To niech powiedza ile osób kupiło już  po tej cenie .

myśle ze nikt nie kupi i o to chodzi sa tacy  ze nawet 10 tys by dali byle kupić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v