Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 godzin temu, Baks00 napisał:

Pewnie nikt nie chciał wziąć 😃

5 godzin temu, Gargamel160 napisał:

Po ile taki towar .

Nikt nie chciał dać a ja dałem 1500/szt odchowane kundle fitrują jak się patrzy😄

• Like 1
Opublikowano

dobry towar. lepiej jak te rude za miliony. W zeszłym roku za 3 sztuki dałem 4500 a po roku karmienia prawie 20 wziąłem. 

W jakiej wadze kupiłeś,?

Opublikowano
2 godziny temu, ab23 napisał:

Miały mieć 100 ale na pewno nie mają ten CH z80kg 

Miały mieć 100 ale na pewno nie mają ten CH z80kg 

Nie Jarek  raczej ok 16 brutto 

40 minut temu, ab23 napisał:

Liczcie sobie  te cielaki ja chcecie najmniejszy 80 kg 

Snickera zjadłem na jutro 11.8 netto  za SM 

🤔

Opublikowano
46 minut temu, ab23 napisał:

Liczcie sobie  te cielaki ja chcecie najmniejszy 80 kg 

Snickera zjadłem na jutro 11.8 netto  za SM 

dobra cena. może swoim rapsu kupić i ze zbożem trochę zamieszac bo tylko na trawie  kiszonej i kukurydzy jadą. 

Opublikowano
21 minut temu, HF86 napisał:

dobra cena. może swoim rapsu kupić i ze zbożem trochę zamieszac bo tylko na trawie  kiszonej i kukurydzy jadą. 

Nie wiadomo czy nie będzie lepsza zastanawiam  się czy sprzedać a i przydało by się poluzować obsadę 

Rzepakówka droga jeden byk pujdzie w pizdu 😁

Opublikowano

1600 brutto. już zamówiłem. nie dawałem sporo lat bo nie było sensu i ziarka miałem ful. 

jaktam ten tydzień w górę, w dół czy flauta na bezkresnym oceanie rynku wołowiny?

Opublikowano

Wczoraj ocieliła się krowa lm, trzeba było jej pomóc przy tym niestety cielak trochę przylany. Dzisiaj próbowałem napoić go ze smoczka to wogóle nie ma odruchu ssania i boję się żeby się nie zalał.

Co zrobić w takiej sytuacji?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v