Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znam tylko jednego co po tyle by potrafił. ale tam aparat faktury nie potrafi uwiecznić 🤔

Opublikowano

Nie tam nawet zbednie się nie starał. 😉

Może i tu ktoś coś słyszał że tata byki po 800 sprzedał a odsadki po 14.5 kupił i wszystko się pomieszalo. 

Opublikowano
1 godzinę temu, ab23 napisał:

Nawet nie słyszałem z poczty pantoflowej o takiej cenie a tak w ogóle dlaczego mnie stawiasz w jednym szeregu z tymi handlarzami 😉 ja zwykły chłop z wielk.

ABP coś mi sie kojarzyło ze tam sprzedawałeś czy pisałeś o nich. 
To wyróżnienie bo Sołtys i Adam to rekiny tego tematu🤣

51 minut temu, AdamRo napisał:

No mnie zdecydowanie daleko do handlarzy. Bardziej przedstawiciel handlowy :)

To jeszcze gorzej🤣 coś o tym wiem🤣

• Haha 1
Opublikowano
54 minuty temu, pedro2 napisał:

Pierwiastka 28msc z dużym wymieniem tydzień po wycieleniu pójdzie na wbc jako jałówka czy nie ma opcji? Kolega chce sprzedać bo mleko żur, nawet nie ma co leczyć

Jak będzie dzwonić aby odebrali bydło, to niech mówi że jałówka i wiek w miesiącach. Może mu się uda i pójdzie w cenie jałówki. Z resztą chyba wiesz jak wygląda umowa z Tykocinem i że jest cena referencyjna za:

-krowa

-jalowka 

-bydło młode 

I coś tam jeszcze 

Opublikowano

Wiek jest, ale wymię jak stodoła 😁 trzymać jej nie może bo zaraz będzie bakutil... To już lepiej niech by i za krowę poszła po mojemu... Ale czy ten tydzień po wycieleniu nie jest za wcześnie? Żeby do kontenera nie poszła

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
    • Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v