Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wszedlem w posiadanie tabeli wysiewu do siewnika d8 lecz w tej tabeli wszystkie nastawy sa podane dla jakichs biegow wolnych i szybkich, u mnie tego nie ma. Mam normalnie zwykla gladka skrzynie, bez zadnego okienka do zmiany biegu. I teraz patrzec w tej tabeli tylko na ten bieg wolny? Czy to calkiem co innego i nie pokryje sie z moim siewnikiem? 

I ilosc obrotow do proby 1/40ha na mojej skrzyni jest naklejka i jest podane 39,3 obrotu a w tej tabeli wysiewu 41 obrotow.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez PiotrKaliski
      Witam, co sądzicie o tych redlicacg talerzowych? Czy warto montować? Cena 280zl. Siewnik amazone d7

• Przez maly123a
      Witam
      Mam  problem  z  siewnikiem  (zaznaczam , że  jestem  nowym posiadaczem  owego siewnika) po  przekręceniu  kołem   tryby sie nie  poruszają łańcuch się  porusza płynnie  tylko zapadka  przezkakuje  co może być tego  przyczyną ? Mam  pytanie  jeszcze  do  czego służy ta  wajha   na  ostatnim  zdjeciu ? Może  ktoś  posiada   instrukcje  obsługi  lub  tabele  wysiewu  to prosiłbym  o wstawkę.

• Przez kuba13x
      Witam czy ktoś z posiadaczy siewnika unia poznaniak ze znacznikami hydraulicznymi sterowanymi przez zawór w siewniku do którego potrzebne tylko jedno wyjście hydrauliczne z ciagnika wie dlaczego oba znaczniki stoją w miejscu i nie można ich rozłożyć? 
    • Przez Zoltan
      poszukuje tabeli wysiewu do stegsted 2m.17r
    • Przez wyrzyk21
      Witam !

Jaki polecili byście siewnik 3 lub 4 metrowy z firmy Unia , Horsch lub Amazone ?
      Siewnik mniej więcej do ciągnika 150-170 km.
  • Dodaj nową pozycję...
v