Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich .mam takie pytanie co to może być że hydraulika chodzi dobrze bo tura działa.a podnośnik nie może podnieść .podniesie kawałek i staje tak jak by nie dał rady podnieść czy może być gdzieś nie szczelność czy jakieś inna awaria pompa nowa założona ta wzmocniona . Z góry dziękuję za podpowiedź 

Opublikowano

Witam mam podobny problem w c-360 3p w położeniu dźwigi pływającej podnosi na całą wysokość widły do bel siana takie samopoziomujące do załadunku na przyczepę lecz w tym położeniu strasznie szarpie podnośnikiem gdy próbuję wbić widły w bele , gdy dźwignia jest w położeniu do tyłu podnosi tak do połowy lub trochę więcej ale na przyczepę nie da rady strasznie irytujące dodam że w ubiegłym roku działał dobrze jakieś  rady ?

Opublikowano

Mała rada dla użytkowników C-360. Nie używać regulacji "siłowa-pozycyjna" bo to przyczyna 80% awarii podnośnika w tym ciągniku.Wyginają się wodziki i spaduje rolka.Ustawić na "P" i tak użytkować będzie wtedy długo służyć. Przełączenie na "S" oprócz satysfakcji operatora nic nie daje w tym ciągniku.

Opublikowano

Ja nie używam tej pozycji siłowej U mnie dziwne się podnośnik na tym zachowuje (raz włączyłem) po mimo że podnośnik podniósł słychać było jak coś pompuje/ i takie szarpania czuć było..

Opublikowano

Wcześniej też nie używałem  funkcji pływającej lecz teraz gdy przestał podnosić na max. wysokość próbowałem ratować sytuację