John deere w540 instrukcja
-
Podobna zawartość
-
Przez Stach456
Cześć, mam problem. Pacjent to John Deere 1177. Ślizga mi się pas od przystawki do kukurydzy. Mam pas pojedynczy, planuję go przerobić na podwójny. Co sądzicie? -
Przez wielkiwojownik
Witam, Pytanie do uzytkowników kombajnów serii 20 i 22 otóż czy poczas koszenia w takiej powiedzmy normalnej pszenicy przy prędkości 3,5km/h lepiej jest jechać na biegu 2 wtedy dzwignia hydrostatu jest popchnięta do przodu tylko troszke? czy lepiej na biegu 1? czy to ma jakieś znaczenie dla układu hydraulicznego i samego hydrostatu?
drugie pytanie o obroty silnika czy podczas koszenia trzeba dać maxymalne obroty tak jak w książce napisali tj w moim przypadku jd 2058 2350obr/min czy wystarczy mniej np 2150obr/min bo zauważyłem że przy niższych obrotach też daje radę ale czy tak można? to będzie mój drugi sezon tym kombajnem więc dopiero go poznaje
-
Przez celeronik
Dane dotyczące poszczególnych ustawień spisane z instrukcji obsługi JD serii 10xx, ale do innych modeli też pasuje.
Ustawienia.doc
-
Przez poderwa
Witam potrzebuje wymienić główny pas klinowy 4 rzędowy. Czy mogę zamiennik Getsa, czy lepiej orginał ? Proszę o opinie.
-
Przez Stach456
Cześć, potrzebuję pomocy. Czy po odpaleniu jest normalne, że kontrolka ładowania nie gaśnie bez dodania gazu?
-

Rekomendowane odpowiedzi
New Holland Clyson 133 pytania
john deere 6510 I 5090m