johniy861 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Nieaktualne Edytowane 7 Grudnia 2021 przez johniy861
bratrolnika Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Kupic nie kupie, ale dodam komentarz dla obserwacji, stoi u nas taki sam, z 15 lat nie używany... ciekawe czy ktoś to jeszcze kupuje Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez bratrolnika
Tomasz55555 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Rok temu kupiłem taki fabryczny,super tym się kopie czosnek
bergman31 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, bratrolnika napisał: Kupic nie kupie, ale dodam komentarz dla obserwacji, stoi u nas taki sam, z 15 lat nie używany... ciekawe czy ktoś to jeszcze kupuje Przechowaj jeszcze 15 lat i sprzedaj jako zabytek. A na poważnie, może jeszcze Ci się przydać. Nigdy niewiadomo co będzie za kilka lat.
bratrolnika Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Już się nie przyda. U nas jest inna, wydaje się solidniejsza rama. I pewnie gdyby coś to tylko tą ramę można do czegoś wykorzystać, elementy robocze wysłać na hutę. W sumie to jak dobrze pamiętam to kółka przelozylismy z 5 lat temu do obredlacza do pomidorów
wojtal24 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 U mnie też taki leży 30lat za garażem i co wywoze złom to go zostawiam "bo może do czegoś się przyda (wykorzysta) rame albo kółko czy inna część, mój miał jeszcze takie redla do obsypywania redlin z ziemniakamiA ten że zdjęcia tyle kasy i jeszcze nie kompletny brakuje tej C-owki co przykreca się na te dwie sroby co wystają i do niej mocuje się brony
Rekomendowane odpowiedzi
Siewnik do kukurydzy a siew buraków
Brona aktywna pegoraro 3m