Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, sabuliga napisał:

Nikomu nie zazdroszczę bo wiem ze jedynie gola dziewczyne będę mógł zobaczyc w agencji

To i tak dobrze, bo ja to najwyżej w telewizorze, a jestem dużo starszy od Ciebie. Na weselu, zanim zdecyduje się poprosić jakąś pannę do tańca to muzykanci już odkładają instrumenty. Może i dobrze bo i tak bym nie wyartykułował czego chce, a jakbym w stresie zaczął jeszcze gestykulować to bym jej  oko mógł wybić.

Opublikowano
47 minut temu, sabuliga napisał:

Nie mam zamiaru pisać mam dopiero 20 lat. Po za tym jestem kurdupel i nudziarz to raczej u ładnych szans nie mam

k**wa chłopak weź no się w garść, Ty masz jakąś niską samo ocene, popracuj trochę nad bajerm, myj jajca i na miasto laski rwać

Opublikowano
30 minut temu, sabuliga napisał:

Ja pisze ogólnie ze goście pewni siebie lepiej sobie poradzą z kobietami. Czemu na wsi jest tyle kawalerów bo też trochę są nieobyci mało pewni siebie. A taki gostek wysoki z pozycją zawodową pewnością siebie imponuje dziewczynom i niejedna cnotka straci głowę dla takiego podrywacz a. Nikomu nie zazdroszczę bo wiem ze jedynie gola dziewczyne będę mógł zobaczyc w agencji

kończ waść, wstydu oszczędź...

Zrób coś dla siebie i najpierw siebie sam zaakceptuj i pokochaj, a potem dopiero szukaj drugiej połówki. 

W ogóle stworzcie temat : porady sercowe... najwieksi swatowie i doradzacze. Bo chyba takich KONTENÓW przybywa nam....

Opublikowano
6 minut temu, Ursus932 napisał:

k**wa chłopak weź no się w garść, Ty masz jakąś niską samo ocene, popracuj trochę nad bajerm, myj jajca i na miasto laski rwać

No co ty?

Najpierw niech zamieni butelkę z manną 🍼na jakiegoś browca. 🍺

Opublikowano
6 minut temu, Paulina1985 napisał:

kończ waść, wstydu oszczędź...

Zrób coś dla siebie i najpierw siebie sam zaakceptuj i pokochaj, a potem dopiero szukaj drugiej połówki. 

W ogóle stworzcie temat : porady sercowe... najwieksi swatowie i doradzacze. Bo chyba takich KONTENÓW przybywa nam....

Może to tylko nowe wcielenia 😛

Opublikowano
18 minut temu, Ursus932 napisał:

Wy się nie śmiejcie, bo wbrew pozorom, to jest poważny problem.   :D

Opublikowano
sabuliga napisał:

7 minut temu, bratrolnika napisał:

@sabuliga A co ty taki pies ogrodnika, pewno listu sam nie napisałeś, a teraz do innych masz problem że napisali i teraz może co im się trafi

Nie mam zamiaru pisać mam dopiero 20 lat. Po za tym jestem kurdupel i nudziarz to raczej u ładnych szans nie mam

a co ty taki krytyczny wobec siebie.

młotek29 napisał:

22 minuty temu, sabuliga napisał:

Nikomu nie zazdroszczę bo wiem ze jedynie gola dziewczyne będę mógł zobaczyc w agencji

To i tak dobrze, bo ja to najwyżej w telewizorze, a jestem dużo starszy od Ciebie. Na weselu, zanim zdecyduje się poprosić jakąś pannę do tańca to muzykanci już odkładają instrumenty. Może i dobrze bo i tak bym nie wyartykułował czego chce, a jakbym w stresie zaczął jeszcze gestykulować to bym jej  oko mógł wybić.

Znam to ale jakoś w porę nabrałem ogłady i nawet się ozenilem wiec dasz rade 😊

Opublikowano
8 minut temu, Sean napisał:

Wy się nie śmiejcie, bo wbrew pozorom, to jest poważny problem.   :D

Problemem jest brak odwagi 😉 

A drugą połowę można poznać wszędzie, tylko trochę chęci 

Ja obecną poznałem nad jeziorem😉

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

Ja pisze ogólnie ze goście pewni siebie lepiej sobie poradzą z kobietami. Czemu na wsi jest tyle kawalerów bo też trochę są nieobyci mało pewni siebie. A taki gostek wysoki z pozycją zawodową pewnością siebie imponuje dziewczynom i niejedna cnotka straci głowę dla takiego podrywacz a. Nikomu nie zazdroszczę bo wiem ze jedynie gola dziewczyne będę mógł zobaczyc w agencji

Znajdź sobie mniejszą od siebie i dla niej będziesz wysoki, pełno jest małych,   :P co prawda małe też szukają wysokich facetów, chociaż nie wiem w jakim celu.  

Opublikowano
1 minutę temu, Uziu92 napisał:

pewno ja uratowałeś z wody 😁

Yyyyy chyba było na odwrót. 🙃

1 minutę temu, Sean napisał:

:P co prawda małe też szukają wysokich facetów, chociaż nie wiem w jakim celu.  

Mniejsze problemy z kręgosłupem. 

Opublikowano
4 minuty temu, Uziu92 napisał:

pewno ja uratowałeś z wody 😁

Prawie 😎

Opublikowano
52 minuty temu, młotek29 napisał:

Ja tam nigdy na imprezie nie bylem i nigdy nie tanczylem

Opublikowano
23 minuty temu, Ursus932 napisał:

Problemem jest brak odwagi 😉 

A drugą połowę można poznać wszędzie, tylko trochę chęci 

Ja obecną poznałem nad jeziorem😉

Nikt mnie nie lubił w klasie nawet na żadną 18 nie zaprosili kujonem żem był kiedyś kartkówke przeze mnie w 2 minuty pisaliśmy. 

15 minut temu, Sean napisał:

Znajdź sobie mniejszą od siebie i dla niej będziesz wysoki, pełno jest małych,   :P co prawda małe też szukają wysokich facetów, chociaż nie wiem w jakim celu.  

Ale te karlice to wysokich szukaja

Opublikowano

Nie przesadzaj, nie wszystkie, może nie dałeś się sam lubić?

4 minuty temu, sabuliga napisał:

Nikt mnie nie lubił w klasie nawet na żadną 18 nie zaprosili kujonem żem był kiedyś kartkówke przeze mnie w 2 minuty pisaliśmy. 

Ale te karlice to wysokich szukaja

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Dzięki niemu ciekawiej na plaży bylo niz w wodzie i w ten sposób zapobiegł utonieciu :D

Nie ma co się śmiać😊 historia jest całkiem inna 

Opublikowano (edytowane)

Przyznaj się tak było, podglądałeś   :P   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Jest tylko jeszcze jedna opcja, przyłapałeś ją na kłusownictwie i szantaż,  albo za mnie wyjdziesz, albo wyjdziesz, ale kiedyś z pierdla, wybieraj.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

No ludzie co wy, nigdy nie zagadaliscie do dziewczyny od tak bo się podobała 🤔