Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

bez przesady, zetorki12. chciałbyś taką futerkową "damę" w swoim domu? jak na moje to ani jedna ani druga nie w moich gustach.

Tą to chyba sam Gabryiel Seweryn ubiera🤔

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Jurek z lubelskiego

Który to ?

Opublikowano
2 minuty temu, Piotrek1975 napisał:

Ta Madzia jest niczego sobie, królowa pyrków.

Nieoceniaj książki po okładce

Opublikowano

A ty po czym ją oceniłeś ? Stary kawaler , To twoja przyszłość !

4 minuty temu, staszek131415 napisał:

Nieoceniaj książki po okładce

Opublikowano
32 minuty temu, Pafnucy napisał:

Ty Stasiek musisz być bardzo młody jeszcze że tak pierdzielisz .

Fajne babeczki .

Taaaa chyba dla takich jak my  :P  jak młode chłopaki to dla nich się nie dziwię że to już styl retro, szczególnie ta jedna.   xD

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

@Pafnucy A ten Jurek z lubelskiego co lubi rowerem śmigać to nie ty przypadkiem??? Gdyby nie inne imię to bym tak pomyślał...😋

Chyba Józek nie Jurek.   :P

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

Nie fajne ? A co tam złego ujrzałeś Seanuniu ?

Toż mówię że fajne, ale dla młodych już takie atrakcyjne mogą nie być.

Opublikowano (edytowane)

a ja widze ze obie tu nie pasuja  bo sie chlopaki z tad boja takich kobiet.zwlaszcza ta starsza ,na glupia nie wyglada i cos osiagnela w zyciu .z taka to trzeba cos pokazac ze sie umie zeby zainteresowac i wykazac sie bo tacy ponizej sredniej to tam miejsca nie uracza. a  ta mlodzsza tez fajna ale podobnie do niej "ciapek" nie pasuje

Edytowane przez szmergiel
lit
Opublikowano
3 minuty temu, czesio200 napisał:

Mloda spoko z wygladu... Starsza no cóż wygląda na starsza niz jest. No i znany jutuper jest. 

Jokerfarm :ph34r: ?

Powtórka będzie chyba dzisiaj w tv. Sprawdźcie program.

Opublikowano (edytowane)

Teraz takich rozwódek mlodych to sporo, albo zdrada albo inne cuda i do wzięcia po slubie kilka lat😮 Madzia wydaje sie ok ale kręgosłup przy pyrkach trza  mieć  zdrowy a mnie już dokuczo czasem😉

Ten z Lubelskiego Józef stary policjant szuka takiej 10lat młodszej.🤠

Jeden z Wlkp Profesur mowi zadzwoń a napewno sie dogadamy🤣

A bracia to chyba nie przejdą weryfikacji🙂

Ktory ten ytuper yen z krowkami szkockimi?

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano

Brat , ale ja odrobinę młodzszy niż ten Józiek , czy inny Jerzyk . 

Opublikowano
8 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Nie oceniam lecz okładka mi się podoba

No ale jak zaczniesz czytać to możesz się rozczarować i odstawisz na pułkę to że takie kobiety nie potrafią sobie kogoś znlezć to znak by trzymać się od nich z daleka

Opublikowano (edytowane)

lepiej czytać , niż tylko na okładki przez szybę na wystawie patrzeć . Jak nic w stanie starokawalerskim zostaniesz . Jak nic .

2 minuty temu, staszek131415 napisał:

No ale jak zaczniesz czytać to możesz się rozczarować i odstawisz na pułkę to że takie kobiety nie potrafią sobie kogoś znlezć to znak by trzymać się od nich z daleka

No gdzie Brat uraza do Ciebie . B|

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Najbardziej mnie śmieszy i ośmiesza nas rolników jak np pokazywali tych dwóch braci i tego łysego przed domem jak się rozciągał, zanim był ich dom, okna stare drewniane aż już farba schodziła a na dachu jakas stara blacha coś w stylu eurofala ale za to obora nowoczesna za 2 melony i sprzętu za drugie tyle, dlatego ja się wcale nie dziwie ze nie mają kobiet, każda chce przecież mieszkać jak czlowiek w jakichś cywilizowanych warunkach. Czasami jak się patrzy na domy i obejścia rolników to niektóre się zatrzymały w latach 70-80 tych, za to za domami nowe sprzęty i chlewnie/obory tylko ja się pytam skoro stać spłacać kredyty czy uzbierać coś gotówki dla gospodarstwa to czemu nie stać po tych inwestycjach na odnowienie domu i obejścia? Czyli z tego wynika że Ci co na wsi mieszkają a nie mają gospodarstwa i zarabiają po 3 tysie i taka rodzina 2+2 ma na miesiąc 6 tysi z pracy plus 1000 zł na dzieci, czyli 7 tysi ma o wiele lepiej urządzone domy i obejścia, wiele przypadków jest ze całkiem nowy mają i jadą sobie na wczasy lub wypad w weekend też nie problem niż taki rolnik co nie żałował zainwestować w gospodarstwo z dwa melony? To ja dziękuję za taki rozwój

• Thanks 1
Opublikowano

Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Teraz takich rozwódek mlodych to sporo, albo zdrada albo inne cuda i do wzięcia po slubie kilka lat😮 Madzia wydaje sie ok ale kręgosłup przy pyrkach trza  mieć  zdrowy a mnie już dokuczo czasem😉

Ten z Lubelskiego Józef stary policjant szuka takiej 10lat młodszej.🤠

No mówiła że niekoniecznie będziesz musiał robić w gospodarstwie   :D  tak chce już chłopa że posadzi Ciebie na meblościance i będziesz sobie tylko jadł i siedział w pokoju na centralnym miejscu.  :P

10 lat młodszą, a co ma sobie babcię wziąć i się z nią lekami wymieniać?   xD