Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.12.2020 o 18:17, akooo napisał(a):

@Rolnik200598  Nie ma ludzi idealnych,nawet jak mówisz że imponuje ci to co w głowie to i tak jakieś wady będzie miała więc tak też na to patrzeć nie trzeba zbytnio. Ja ci pisałem na jakie portale wchodzić aby znaleźć dobry materiał na żonę. A jak uważasz że masz jakieś niedoskonałości typu nadwaga czy coś to przecież można to zmienić,bieganie siłownia jakaś czy coś. Jak byś przypakował to zobaczysz jak by ci samoocena skoczyła do góry. Sam kiedyś chodziłem trochę na pakiernie ale skończyło się po 3 miesiącach,gdybym ćwiczyłdo tej pory to wyglądałbym jak Arnie Szwarceneger,teraz to planuje pompki robić miałem postanowienie już na zeszłorocznej wigilii rok zleciał a ja nadal mam postanowienie :D Więc nie popełniaj moich błędów jak już się zdecydujesz.

Czyli typowy sezonowiec 😁 Ja 4 lata stazu 💪

____________________________________________________________________________________________________________

AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca :)

Edytowane przez andrewk
Opublikowano
30 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Nie mam swojego typu i żadna mnie nie pociąga. 

Na początek radzę zbadać poziom testosteronu. To nie jest normalne u zdrowego faceta, jak Go żadna kobieta nie pociąga🤔🤔🤔

5 minut temu, cinek1808 napisał:

Dobrze że nie organistę. Pewnie ćwiczyli operę na dwa głosy

Nawet razem na wczasy jeździli😁

Opublikowano

A kto powiedział, że zdrowy. Tu nie chodzi o badania jakichś cudów, które są wewnątrz organizmu. Nawet jakby mnie pociągała to co mi po tym... Trzeba się skupić aby pociągało coś co jest w zasięgu możliwości, dlatego człowiek ma hobby, które wciągnęło do cna a nie coś co jest daleko poza ich granicami.

Opublikowano
12 minut temu, bergman31 napisał:

🤔🤔🤔

Nawet razem na wczasy jeździli😁

Nawet znam historię gdzie ksiądz "żonę" wysłał do dzieci , do wnuków. W tym czasie sprowadził sobie kochankę ," żona" wcześniej wróciła i zaczęły się bić. Nawet ksiądz dostał pod oko

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Rolnik200598 napisał:

A kto powiedział, że zdrowy. Tu nie chodzi o badania jakichś cudów, które są wewnątrz organizmu. Nawet jakby mnie pociągała to co mi po tym... Trzeba się skupić aby pociągało coś co jest w zasięgu możliwości, dlatego człowiek ma hobby, które wciągnęło do cna a nie coś co jest daleko poza ich granicami.

Mam znajomego, który przy wzroście około 175cm waży ponad 100kg (tłuszcz, nie mięsnie). Spodobała mu się dziewczyna o podobnej posturze. Kilka lat temu wzięli ślub i mają dziecko.  

Opublikowano
1 godzinę temu, cinek1808 napisał:

Ksiądz ją wyrwał w czasie spowiedzi. 

Teraz autentyk. Mój znajomy był księdzem. Rok po świeceniu wysłali go na rekolekcje do innej parafii. Taki traf że poznał podczas spowiedzi fajną dziewczynę. Teraz są razem , on już nie jest księdzem. 

nic zaskakującego. Ten przynajmniej uczciwie zrezygnował z kapłaństwa. Większość takich woli r..chać na boku, a w niedzielę nabożeństwa odprawiać... 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.12.2020 o 18:33, Rolnik200598 napisał(a):

Jak to co Ci po tym ? Jako samiec masz ja zdobyć. Kiedyś było prościej, bo wystarczyło ogłuszyć maczuga i zaciągnąć do jaskini 😁😁

Pochwal się co masz za hobby, które pociąga Cie bardziej niż kobieta. 

____________________________________________________________________________________________________________

AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca :)

Edytowane przez andrewk
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Paulina1985 napisał:

nic zaskakującego. Ten przynajmniej uczciwie zrezygnował z kapłaństwa. Większość takich woli r..chać na boku, a w niedzielę nabożeństwa odprawiać... 

Księża chociaż coś działają w łóżku a on nie może. Mam celibat nałożony na 5 lat. 

Opublikowano
26 minut temu, andrewk napisał:

Jak to co Ci po tym ? Jako samiec masz ja zdobyć. Kiedyś było prościej, bo wystarczyło ogłuszyć maczuga i zaciągnąć do jaskini 😁😁

Pochwal się co masz za hobby, które pociąga Cie bardziej niż kobieta. 

Ja? Ja zwykły etatowiec, który uwielbia grzebać w ziemi, hodować drobny inwentarz i zajmować się pszczelarstwem. 

30 minut temu, bergman31 napisał:

Mam znajomego, który przy wzroście około 175cm waży ponad 100kg (tłuszcz, nie mięsnie). Spodobała mu się dziewczyna o podobnej posturze. Kilka lat temu wzięli ślub i mają dziecko.  

Ja podobnie wzrostowo i wagowo w sumie też, choć z tym walczę, właśnie byłem teraz na "fitnessie" na bieżni... Akurat dzieci w moim przypadku to niemożliwość. Marzy mi się tak samo zacofana jak ja ale to tylko marzenia, które się nie spełnią.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.12.2020 o 19:16, Rolnik200598 napisał(a):

Ja? Ja zwykły etatowiec, który uwielbia grzebać w ziemi, hodować drobny inwentarz i zajmować się pszczelarstwem. 

Ja podobnie wzrostowo i wagowo w sumie też, choć z tym walczę, właśnie byłem teraz na "fitnessie" na bieżni... Akurat dzieci w moim przypadku to niemożliwość. Marzy mi się tak samo zacofana jak ja ale to tylko marzenia, które się nie spełnią.

https://youtu.be/wnIaijxK-Xg

Edytowane przez andrewk
Opublikowano
22 minuty temu, kris91 napisał:

Bo jak ktoś raz ukąsi, to później jakoś łatwiej zagadać 😏😏😏

że co???????? 😂😂😂 

Opublikowano

pffffff....przemieliłam dwa razy w łepetynie i już załapałam 🤦‍♀️ 

Opublikowano

1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

Większość takich woli r..chać na boku, a w niedzielę nabożeństwa odprawiać..

bo z czegoś trzeba swoje prywatne eskapady na boku sponsorować  

1 godzinę temu, bergman31 napisał:

To nie jest normalne u zdrowego faceta, jak Go żadna kobieta nie pociąga

a jak pociąga ta na której w danej chwili oko się zawiesza? oczywiście po straceniu jej z pola widzenia sytuacja wraca do normy

Opublikowano
1 godzinę temu, andrewk napisał:

Kiedyś było prościej, bo wystarczyło ogłuszyć maczuga i zaciągnąć do jaskini 😁😁

Kobiety do dziś mają zakodowany w genach, ból głowy w sypialni🤣🤣🤣

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik200598 napisał:

Ja nie wiem i nie rozumiem jak można żyć mając ciągle tak kosmate myśli...

a to można nie mieć ??? o.O

Opublikowano
2 minuty temu, kontenovy napisał:

a jak pociąga ta na której w danej chwili oko się zawiesza? oczywiście po straceniu jej z pola widzenia sytuacja wraca do normy

Jak pociąga, to wypadałoby zagadać do Niej. 

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

a to można nie mieć ??? o.O

Można. Miałem sam tak gdzieś do końca 2 klasy- początku 3 technikum. Potem człowiek się dowiedział, że se lepiej to z głowy wybić bo z myślenia nic nie będzie a przekuć myśli w czyn nie sposób. Lepiej się grzebaniem w ziemi zająć, przynajmniej co człowiek umyśli to zrobi. Potem doszły jeszcze pszczoły i daj Boże zdrowie aby dalej przy tym robić...

Opublikowano

była kiedyś na YT taka kobitka która też się rolnictwem zajmowała na małą skalę wiem ze czerwona c-360 miała. Wiec istnieją kobiety o oryginalnych zainteresowaniach @Rolnik200598 😊 Tylko stanu cywilnego nie znam

Opublikowano
1 godzinę temu, andrewk napisał:

Tego się nie leczy tylko tępi.

1 godzinę temu, Rolnik200598 napisał:

Pogoniłbym. Homoseksualizm to zboczenie, które trzeba leczyć. 

ani jedno ani drugie tego nie dotyczy bo raczej oni się nie namnożą między sobą tylko to wyewoluuje ten światopogląd w niektórych podatnych umysłach pod wpływem czynników zewnętrznych ,obserwowania rzeczywistości , wpływów osób z takich środowisk

2 godziny temu, sabuliga napisał:

Wiek to pojęcie względne można mieć mentalność starego kawalera

to nie jest mentalność ale być może początek jakich większych problemów/zaburzeń psychicznych tak jak to jest w moim przypadku

2 godziny temu, cinek1808 napisał:

Dziewczyna musiała mieć ciekawe grzechy skoro zakręcił się koło niej

albo chciał zgrzeszyć z nią tak jak grzeszyła dotychczas