Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, 6465 napisał:

Skąd ten Kuba? 

A Chociczej, byłem u niego jakoś w październiku służbowo. Zgadalismy się, że z Magda jest. Nie chciałem pisać wczesniej żeby wam nie spoilerowac :D

2 godziny temu, 6465 napisał:

@soltys48 pytałeś Szymona czy Magdzie się dzieciak urodził?  Mieszka tam koło was czy się wyprowadziła?

Ten stary cap wymacał wszystkie po tyłach i cyckach,  a teraz gada że się przed rodziną wstydzi?  Trzeba było wcześniej pomyśleć. 

Z tego co wiem to nie urodziła. Ostatnio ją widzialem ale czy mieszka to nie wiem bo mogła tylko przyjechać.

Edytowane przez szymon09875
  • Thanks 1
Opublikowano
9 godzin temu, GRZES1545 napisał:

I ja bym spier....ł hdzie to  po całych  dniach szpaki ganiać😬

Dziewuchy jak na wojnie były, dzień i noc za oknem strzaly, krzyki i wybuchy, się powojennego stresu można nabawić

9 godzin temu, pedro2 napisał:

Kurde patrzę ciekawie dziś było w odcinku... A ja dopiero od kobity wróciłem. Wyjechany jestem z życia jak koń po łesternie, cały dzień w Białymstoku na zakupach 😵 podpowie ktoś z bardziej doświadczonych jak sobie radzicie z szałem zakupowym swoich połowic? Czy trzeba się przemęczyć? Pierdolca idzie dostać, pierwszy raz odkąd jesteśmy razem miałem jej dosyć 🤣

Nie jeżdżę ze swoją na zakupy, co najwyżej raz na pół roku obkupic się w ubrania dla siebie

A tak poza tym ten co się po parkingu tarzał to chyba lubi być kopany, raz już to dziewuchy do wiatru wystawily, a teraz jak pod publikę powiedziały mu kilka miłych słów to już od nowa myśli że może z którąś mu wypali

Żeby tylko znów się na parkingu nie kręcił jak jaki breakdance

• Like 2
Opublikowano
pedro2 napisał:

Kurde patrzę ciekawie dziś było w odcinku... A ja dopiero od kobity wróciłem. Wyjechany jestem z życia jak koń po łesternie, cały dzień w Białymstoku na zakupach 😵 podpowie ktoś z bardziej doświadczonych jak sobie radzicie z szałem zakupowym swoich połowic? Czy trzeba się przemęczyć? Pierdolca idzie dostać, pierwszy raz odkąd jesteśmy razem miałem jej dosyć 🤣

o 10 to wyposzczony nie wymęczony 😛 limit dzienny na karcie np 500 albo 1000 u mnie jak jeździly ostatnio to już same albo każdy w swoją stronę 😁

Opublikowano
16 godzin temu, Strongman napisał:

Podsumowując te edycje to 4 facetów z c*pami i jedna kobieta z jajami.

Jaka kobietami z jajami zwykłą typiara która wyżej sra niż d*pę ma. Już przed programem poznała kubusia i jeszcze zwaliła winę na chłopaków.

16 godzin temu, kris91 napisał:

Nie zaśnijta, bo kuniec najnudniejszej edycji zara 🥴👀

6 edycja była najnudniejsza

Opublikowano (edytowane)

o to chodzi,po to jest ten program żeby zrobić sobie reklamę i poznać kogoś, a ze wyszło jak wyszło to co poradzić, ja tez byłem kiedyś w takiej sytuacji po prostu same życie .

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

Jaka kobietami z jajami zwykłą typiara która wyżej sra niż d*pę ma. Już przed programem poznała kubusia i jeszcze zwaliła winę na chłopaków.

Będzie ciekawie jak Magda na Wielkanoc urodzi dziecko🤱 Nie tylko ja zauważyłem, że Magdalena jakoś inaczej wygląda🤰

Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

o to chodzi,po to jest ten program żeby zrobić sobie reklamę i poznać kogoś, a ze wyszło jak wyszło to co poradzić, ja tez byłem kiedyś w takiej sytuacji po prostu same życie .

to powiedz czemu ona miał pretensje do chłopakow jak sama byla nimi nie zainteresowana

Opublikowano
34 minuty temu, szymon09875 napisał:

Od ziemniaków pewno ja rozdeło a nie zaraz ciąża 🤣🤣

Żadne wzdęcie nie będzie trwało 9 miesięcy.

Przed chwilą, sabuliga napisał:

to powiedz czemu ona miał pretensje do chłopakow jak sama byla nimi nie zainteresowana

Lepiej jak kobieta jest tą pokrzywdzoną a faceci są winni. 

Mi się wydaje, że Magda miała już kontakt z Kubą, za nim zaprosiła tych trzech chłopaków na gospodarstwo. Wybrała do programu takich, z którymi była pewna, że nic nie wyjdzie. 

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, sabuliga napisał:

Wiadomo żeby men który nie był nie był zazdrosny.Mi tez się zdarzyło ze poznałem laskę i zaczełem z nią chodzić a ona z miesiąc wcześniej umówiła się na studniówkę i nie wypadało odmówić koledze.I dla niej to komfortowe nie było i dla mnie.

Kto wie tam może kontrakty i nie mogła odmówić już udziału w programie.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 14.12.2020 o 18:03, Strongman napisał(a):

Wiadomo żeby men który nie był nie był zazdrosny.Mi tez się zdarzyło ze poznałem laskę i zaczełem z nią chodzić a ona z miesiąc wcześniej umówiła się na studniówkę i nie wypadało odmówić koledze.I dla niej to komfortowe nie było i dla mnie.

Kto wie tam może kontrakty i nie mogła odmówić już udziału w programie.

W takim razie gdyby znała wcześniej tego gościa i miała "kontrakty" to po co jeszcze wczoraj probowala robić szum ? Skoro sama nie jest święta to pewnie jest pierd*****ta 🤕

____________________________________________________________________________________________________________

AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca :)

Edytowane przez andrewk
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

Ty chłopie nie próbuj zrozumieć kobiety, bo i tak nie zrozumiesz 😏 Pamietaj że zawsze jest winny facet, nawet jak nie jest 🤭

Edytowane przez kris91
  • Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano
22 minuty temu, Strongman napisał:

Nie wiem tego, jaka jest ale znalazła i to mnie cieszy, po za tym to nie takie NIEWIEM tylko stanowcze tak z tym kolem.

o matko, od 20minut zastanawiam się o jakie koło chodzi 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Dziś nie jest mój dzień 😂

@kris91 no no ! kolega widzę poznał jeden z tajników udanego związku 🥳🥳🥳🥳 fanfary i rafandynka 👍👍👍👍

Opublikowano
21 godzin temu, pedro2 napisał:

a gdybys mial w promieniu 20 km kilkanascie wielkich galerii handlowych ?? na szczescie w zyciu nigdy nie bylem  w zadnej 😂, stara daje sobie rade sama z dziecmi, wczoraj bylem w takieu malej sieciowce a i tak z godzine zeszlo zeby wydac prawie 400 zl w sklepie rolniczym tyle wydaje w 5 minut 😛 

Opublikowano
2 godziny temu, andrewk napisał:

W takim razie gdyby znała wcześniej tego gościa i miała "kontrakty" to po co jeszcze wczoraj probowala robić szum ? Skoro sama nie jest święta to pewnie jest pierd*****ta 🤕

Musi być szum aby była oglądalność i ludzie mieli o czym mówić. W poprzedniej edycji, też był ktoś kontrowersyjny.

1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

@kris91 no no ! kolega widzę poznał jeden z tajników udanego związku 🥳🥳🥳🥳 fanfary i rafandynka 👍👍👍👍

A nie jest tak ?

Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał:

A nie jest tak ?

pewnie że jest ale z kobietą wytrzymać to trzeba mieć nieraz mocniejszą głowę aniżeli do picia lub innych czynności / sytuacji wywierających presję na psychice

z resztą mało to takich było o których się pisało że to właśnie przez kobiety nie ma ich już wśród nas

Opublikowano
1 minutę temu, kontenovy napisał:

z resztą mało to takich było o których się pisało że to właśnie przez kobiety nie ma ich już wśród nas

A mało to takich, o których się mówi że życie sobie zmarnowali bo kobiety nie mieli? 

Opublikowano (edytowane)

U mnie takich niema,jedynie są tacy co im rodzice zmarnowali życie bo to za biedna i takie tam i się nie ożenili,dzieci brak i wszystko przepadnie.

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

bo to za biedna i takie tam.

no to ja takiego problemu nie mam bo w mojej okolicy to w większości za bogate jak dla mnie 

Opublikowano (edytowane)

A według mnie stare przysłowie jest nadal aktualne:

"Kobiety, z Wami źle ale bez Was jeszcze gorzej."  

3 minuty temu, kontenovy napisał:

no to ja takiego problemu nie mam bo w mojej okolicy to w większości za bogate jak dla mnie 

Bogate nie lecą na biedniejszych od siebie.

Pieniądz kocha pieniądz.

P.S. Prędzej bogaty facet zwiąże się z biedną dziewczyną, niż bogata kobieta z biednym mężczyzną. 

Mężczyzna musi być bogaty/zaradny. Natomiast kobieta wystarczy że jest atrakcyjna. 

Edytowane przez bergman31
  • Like 4