Kontrolka SAME SILVER 90
-
Podobna zawartość
-
Przez danielooo25
Witam jakie macie opinie o ciągniku same laser 100 chciałbym wiedzieć coś o nim ponieważ znajomy sprowadził ten ciągnik z Włoch rok 1991 prosty mechaniczny ciągnik, dodam że pracowałby na 15 ha i byłby to główny ciągnik z kosiarką i do zwożenia bel czyli też z turem a w polu głownie to talerzówką lub gruberem. Więc jesli ktoś taki ciągnik użytkuje to prosiłbym o opinię bo nie wiem czy warto taki nabytek brać czy jednak odpuścić
-
Przez Gość
Witam mam jedno pytanie do czego służą przyciski na joysticku 1,2,3
-
Przez marq1122
Witam
Kupię ciągnik same dorado/lambo r2 ewentualnie roller/lampo, agroplus, 4x4, kabina z klimą, skrzynia 5 biegowa, moc 50-70 km. Jak by ktoś coś miał lub planował sprzedać proszę info. Zakup wciągu roku.
-
Przez velFoka
Panowie taki problem. w Agrotroni opada mi kierownica ale nie na siłowniku w dół a po prostu skraca się. Dociskam tym pokrętłem ale i tak nic nie daje. Czy jest jakiś sposób żeby to zablokować czy trzeba wszystko rozbierać? -
Przez fidur
Witam serdecznie
Same Antares 130 I, ciągnik stoi juz ponad 2 miesiące na warsztacie, pseudo mechanik, bo innego nie znalazłem, twierdzi, że następująca część jest do wymiany,
proszę o informację, co to za część, bo nie mam pojęcia jak szukać
z góry dziękuję za pomoc!!!
-

Rekomendowane odpowiedzi
MTZ 80 Pytanie o WOM
Ursus C-360