Welgerka 12
-
Podobna zawartość
-
Przez JarekTymiski
Witam. Mam problem z wysunięciem noży w mojej prasie. elektrozawór się przełącza z podbieraków na nożę i noże z 2 cm się podnoszą a dalej nie. może trzeba odpowietrzyć gdzieś?
na pierszym zdjęciu to ktory to jest przewód od wypychania siłownika? olej tryska pod ciśnieniem z dwójki. a nie powinnio to być odwrotnie? w jedynce nie leci.
wiecie może od czego są te czarne pojemniki na drugim zdjęciu? od amortyzacij?
na trzecim zdjęciu z onzaczenia jedunką olej leci pod ciśnieniem do siłownika drugiego przewodu( oznaczone na zdjęciu numerem 2) . natomiast odkreciłem spod jedynki nic nie leci.
czarna magia. wie ktoś co to może być?
-
Przez SimentalXD1994
Witam koledzy problem polega na tym że prasa ściąga siatkę do środka beli z dwóch stron i nie wiem co może być przyczyną. Siatki przetestowałem już wszystkie i nie w nich leży problem, został założony również pręt rozprowadzający który znacznie polepszył pracę jednak wciąż problem występuje. Dodam tylko że problem powiększa się podczas zwiększania zgniotu oraz na suchym materiale.
-
Przez PavlusLelyMaster535
Witam wszystkich. Mam problem z moją prasą. Otóż podczas pracy, z przodu zbiera mi się słoma z pomiędzy pasów i spada na wałki które rozkładają siatke -po owinięciu zostają charakterystyczne grzybki po bokach-ma ktos jakis patent albo pomysl co z tym zrobic? są tam takie paski o dlugosci 60 cm( po bokach gdzie ta słoma się zbiera ich nie było-dołożyłem ale bez rezultatu)
-
Przez PavlusLelyMaster535
Witam wszystkich. Potrzebuje porady-kupiłem Lely 535 master i od samego początku mam problem z wiązaniem siatka-otorz z przodu z-pomiędzy pasów wydostaje mi się Sloma podczas pracy i po jakimś czasie spada na wałki które podają siatkę podczas owijania-i siatką zamiast ładnie owinąć bala zostawia takie mocno nieodwinięte boki(ściąga ja do środka-siatka balleno 130cm). Czy ma ktoś jakiś patent na to? Pod spodem zdjęcia-na drugim zdjęciu widać paski-tych po bokach niebylo, sam je zamontowałem myśląc że coś to poprawi-żadnego efektu …pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi