EHR nie dziala w T4
-
Podobna zawartość
-
Przez Turek12
Witam po wymienie filtra paliwa nie mogę odpowietrzyć układu paliwo cofa sie do zbiornika paliwa new holland t4.75 2013r miał ktos taki przypadek kiedys?
-
Przez Haczyk93
Witam, czy do wymiany sprzegla w new holland TN65F trzeba zdejmować kabinę? Widzę że są śruby od tyłu i zastanawiam się czy jest inny sposób na nie. Jakieś rady ?
-
Przez Robertb
Witam mam problem z ogrzewaniem w t 4,65 od jakiegoś czasu przestało działać ogrzewanie ,podejrzewałem że termostat wymieniłem i nic nadal nie grzeje, odpowietrzyłem tak jak pisze w instrukcji i nadal nic .Dodam że po odpowietrzeniu wąż który idzie od termostatu do chłodnicy nagrzewa się jest gorący a drugi który wychodzi dołem z bloku i idzie do spodu chłodnicy do połowy jest gorący i w połowie tego węża jest zimny . Miał ktoś podobny problem, lub może wiedzieć co jest grane? Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
-
Przez Patryk211088
Cześć. Jestem nowy I nie potrafię za bardzo na tym forum się poruszać więc jeśli temat był to sorry😉. Tato posiada t.4.75 na wąskich kołach I chce założyć 420 85 34 I przód 340 85 24, ma ktoś może fotki na takich kołach? Druga sprawa to chip, jak wam się sprawuje po podniesieniu mocy? Jakie wrażenia? Tuner mówi że powinno wyjść około 110km😁
-
Przez pawel1991a
Witam wszystkich, proszę o tabele rozmiarów opon jakie powinny być z tyłu i z przodu przy ciągniku jak w tytule przy napędzie z przodu i skrętnej osi bo dostałem informację od mechanika że mam źle dobrane i może być problem. Teraz mam przód 7.50-16 a tył 12.4-28.
Do sadowników mam jeszcze pytanie czy ktoś użytkuje ten ciągnik z opryskiwaczem Dominiak 2000l i jakie mniej więcej macie spalanie na ha i przy jakim biegi, obrotach i prędkości.
Pozdrawiam.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Podnosnik nie dziala po zamontowaniu tura