Jakubik105

John deere 5515v problem z licznikiem

Polecane posty

Jakubik105    0

Witam. Kupiłem John deera 5515v z niedziałającym licznikiem cyfrowym i też nie pokazuje stanu paliwa na anologowym wskaźniku. Co może być nie tak? 

20200117_120816.jpg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez legro6
      Witam, mam problem z case mx, po zakupie ciagnika okazalo sie ze poprawnie nie dziala hydraulika. Wywrocil przyczepe i nie chce opuscic dzieje sie tak ze wszystkimi gniazdami. Naciskajc kulki w gniezdzie czuc cisnienie.
    • Przez Jakubik105
      Witam. Gdzie mogę znaleźć skrzynkę z bezpiecznikami w John deere 5515v ?
      Pod kierownicą i za fotelem nie ma.
    • Przez radek5314
      Czy ktos posiada cieglo hydrauliczne do ciagnika? do 100km 2 czy 3 kategorie wziaść? Czy ktos moze cos doradzic w tym temacie?
      cos takiego
      http://www.turmasz.pl/Lacznik-hydrauliczny-cieglo-KAT-2-p2433
      http://www.turmasz.pl/Lacznik-centralny-hydrauliczny-KAT-3-cieglo-p3656
    • Przez jarek1212
      Witam, mam problem z moim MF 6290 2001 rok, problem polega na tym, że przy ruszaniu czy zmianie biegów w trakcie puszczania pedału sprzęgła wyrzuca rewers na luz i musze ponownie wybrać przód lub tył dopiero jedzie dalej, to samo dzieje się przy zmianie biegów od 1 do 4 dodatkowo zaświeca sie kontrolka (zdj poniżej) później gdy ruszę lampka gaśnie, nie dzieje się tak tylko wtedy gdy bardzo szybko puszczę pedał sprzęgła ale jak wiadomo tak jeździć się nie da. Czasami jest tak że robi się to raz za razem a czasem to i cały dzień się robiło i było OK. Co może być przyczyną tego problemu, bo nie mam pojęcia czego się przyczepić, czy wina autotronic czy może jakiś czujnik. Prosiłbym o pomoc.
       
       
       
      Temat do usunięcia w tym dziale załozyłem go w dziale ciągniki/Massey Ferguson. Przepraszam za pomyłkę
       

    • Przez Kuboslaw2425
      Witam.
       
      Posiadam następujący problem. Po włączeniu wałka roboczego na małych obrotach wspomaganie działa bez problemu imały zbiornik z przodu napełnia się olejem,natomiast po wyłączeniu wałka mały zbiornik robi się pusty i wspomaganie przestaje działać dopiero gdy ciągnik osiągnie 2500 obrotów wspomaganie znów działa a mały zbiornik się napełnia.
       
      Proszę o pomoc co może być przyczyna takiego działania układu wspomagania ? 
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj