Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie każdy wywala kasę na kredyty i najmuje do wszystkiego firmy i potem robi na odsetki madralo 

Opublikowano

A czy każda inwestycja = kredyt? Po woli każdy robotę zrobi, ale czy jest sens pier**lic się z czymś pół roku jak przyjdzie ekipa i zrobi w tydzień to samo? Mniej nerwów, a swój czas poswięcasz na to co umiesz najlepiej...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, pafnucy napisał:

ogarek dał byś czasami jaką fotkę swego bogactwa?

A co konkretnie cię interesi.. Chcesz zobaczyć ato za 100 koła... Ponad 70 krow... A może kobitę ci pokazać dziadu jeden żebyś mógł swe galy wytrzszczyc... 😋

Apartament żes już widział... 🤔

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

grzecznie się do ciebie zwracam, czemu nie miły jesteś? auto i kobite pokaż na początek.

Opublikowano

nie ma takiego uczucia u mnie do nikogo. niektórych tylko mniej lubię.

Opublikowano (edytowane)

A ja nie znoszę nierobow i darmojadow i tyle... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

Prostownik z ideała nie do zajeżdżenia, co on sierota na rozruchu się wychodził to tylko on wie 😎

No to widocznie jak się trafi, może ja trafiłem dobrego magnuma a reszta się sypie... 

Opublikowano

Znac sie na wszystkim i umiec wszystko to jedno a drugie to odwaga pochwalic sie swoimi umiejetnosciami.  Czar pryska gdy sie widzi jak dana rzecz jest zrobiona profesionalnie.

Opublikowano

Się nie znam na tych nowych sprzętach i ten co sprzedał to chwalił że git a, jak, przyjmował 3 raz, do serwisu to powiedział że t o chińskie gie jak wszystkie w tej cenie 

2 minuty temu, pawel885 napisał:

No to widocznie jak się trafi, może ja trafiłem dobrego magnuma a reszta się sypie... 

Opublikowano

Był :D nie rozglądałem się, jakiś typ cysterną na rondzie w koło jeździł chyba nawigacja padła 

2 minuty temu, ogarek napisał:

powiedział że t o chińskie gie jak wszystkie w tej cenie 

Najgorsze gie to chińczyki pod znaną marką w cenie chińczyków "niemarkowych", pisałem wcześniej - znajomy wyspawał magnumem ponad pół tony drutu i spawarka działa ok

Opublikowano (edytowane)

No widzisz a ja 15 kg szpuli nie mogę zmęczyć 😂

Kurla co za szajs trafiłem to głową boli... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
5 minut temu, pawel885 napisał:

Był :D nie rozglądałem się, jakiś typ cysterną na rondzie w koło jeździł chyba nawigacja padła 

Ba to nie gadał wcześniej, bym Ci jakie adresy podał. Po szlugu byśmy zajarali jak stare chłopy z ciechanowa

Opublikowano

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ba to nie gadał wcześniej, bym Ci jakie adresy podał. Po szlugu byśmy zajarali jak stare chłopy z ciechanowa

No ja prawie co tydzień a Ty zarobiony zresztą... Adresy to jedynie jakie biznesowe bo innych z tamtych stron nie chce B| a i biznesowe to różnie.., już raz pojechałem tam po cielaki , bliżej Twoich okolic. Dzwonię rano, dogaduje się i mówie babie że przypinam przyczepkę i za 40min jestem, baba mówi że ok, wycofuje ogłoszenie. Zajeżdżam na wiochę , dzwonię bo nie mogę numeru domu znaleźć a ta gada że sprzedane 

Opublikowano

Wiem że trochę nie w temat ale najszybciej, zrobić chce przyczepkę 2x3m, kiper tył. Mam przyczepę samoróbka, dyszel 120 heb wpuszczony 1m w ramę, rama ceownik 100, plus pod ramą, poprzeczki też c100 na osi po 1,5m dla wzmocnienia, szerokość ramy 135cm. Jest na tym sens strugać czy tylko foty porobić i olx?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, ogarek napisał:

A ja nie znoszę nierobow i darmojadow i tyle... 

Popieram.a ci właśnie najwięcej mielą jęzorem .śpece od wszystkiego.

Edytowane przez jacek3773
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Narko napisał:

Znac sie na wszystkim i umiec wszystko to jedno a drugie to odwaga pochwalic sie swoimi umiejetnosciami.  Czar pryska gdy sie widzi jak dana rzecz jest zrobiona profesionalnie.

kura która dużo gdacze mało jaj znosi

Opublikowano
10 godzin temu, ogarek napisał:

Się nie znam na tych nowych sprzętach i ten co sprzedał to chwalił że git a, jak, przyjmował 3 raz, do serwisu to powiedział że t o chińskie gie jak wszystkie w tej cenie 

Może zrobiłeś to samo co ja z pierwszą, nie dawales się jej wychłodzić i wylaczales za wcześnie, ja pierwsza tak załatwiłem, też serwis odwiedzala

Potem przysłali drugą w ramach gwarancji a ja byłem już trochę madrzejszy, i chodzi do tej pory, a dużo wiecej swieczek wypalila

9 godzin temu, hodowcamlody napisał:

Wiem że trochę nie w temat ale najszybciej, zrobić chce przyczepkę 2x3m, kiper tył. Mam przyczepę samoróbka, dyszel 120 heb wpuszczony 1m w ramę, rama ceownik 100, plus pod ramą, poprzeczki też c100 na osi po 1,5m dla wzmocnienia, szerokość ramy 135cm. Jest na tym sens strugać czy tylko foty porobić i olx?

Plan dobry, tylko dużo będziesz musiał do tego dołożyć

Opublikowano
11 godzin temu, ogarek napisał:

Bedo dwa światy i dwie epoki.. Tylko niech kupi odrazu dwie bo raz jedna w serwisie raz druga i tyle 😂

To mówisz niech  hajs kladzie w 50 letni transformatorO.o. Ja swoją Dedrę 200 A. kupiłem jako pierwszy w okolicy,wzbudzała śmiech,jak ty takim gównem z gniazdka będziesz spawać.   Jak ma 100 kg,to się nazywa spawarka,a jak ma 200 kg,ło to już spawarka ,tak mówili,i brali toto w rękę i po czole się pukali. Smiech schodził,jak podpinałem 4 elektrodę  i z całej robiłem przetop.A oczy wyłaziły jak gwożdziem ,,kładłem spaw'' na kątownikach .  I wiesz co,po takim pokazie,[ale oczywiście musieli też spróbować] jakimś zbiegiem okoliczności błyskawicznie pojawiały się u nich takowe spawarki,pomimo działających transformatorów, cud ? Nie wiem ,może te ,,pierwsze''były trwalsze. Mi się wyłączyła jeden raz w lato,po kilku elektrodach. I to działa grom wie, pewnie z 10 lat bez jakiejkolwiek awarii,a elektrody jak i tarcze kupuję  paczkami .      Może niech ogień pali i do ,,śfejsu'' się cofnie😐

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v